Майчини неволи: „Не ме съдете, защото не знаете какво е да отглеждаш такова дете“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не е рядкост да се види следната картинка – дете се държи шумно и доста неприлично на обществено място, а майка му просто отказва да му направи забележка. Тогава доста от нас въсят погледи, гледат строго и неодобрително и дори си позволяват някоя солена и хаплива реплика. Да, но не всеки път трябва да съдим за нещата, без да ги познаваме истински. Това става ясно от пост на американката Тейлър Майерс, която описа в профила си в социалната мрежа Facebook всички трудности, с които трябва да се справят майките с деца, които имат поведенчески проблеми. С историята си пък тя събра одобрението на хиляди други жени и майки. За Тейлър е всекидневие да се сблъсква с резките промени в настроението на четиригодишната ѝ дъщеря Софи. Тези промени варират от раздразнителност и плач до крясъци, хвърляне и тръшкане.
Докторите бяха убедени, че тази майка на 4 деца няма да проходи, а съпругът й я напусна. Но все пак тя отново откри любовтаСлед като получава травма на гръбнака, 37-годишната майка на четири деца Риона Кели разбира, че може…Jan 19 2019vijti.com

ТОЧНО ТАКЪВ ЕПИЗОД Е ОПИСАЛА ТЕЙЛЪР ВЪВ FACEBOOK
„Бяхме в магазин при поредния пристъп на Софи. Няколко минути стоях без реакция. Пробвах се да я игнорирам. Просто вече много пъти ми се е случвало и това е най-доброто решение. Единственото, което мога да направя, е да си тръгна, без да съм купила нищо от списъка. Толкова често ми се е случвало. Но сега реших да остана. Десет пъти я помолих да седне в количката, за да не падне. И тогава… Една госпожа зад мен ми каза да ѝ дам бисквити, за да „млъкне най-накрая“. Исках да ѝ обясня, че Софи страда от ADHD (хиперактивност), но от устата ми излезе съвсем друг отговор. Не издържах и ѝ казах да си гледа работата.

Отидох спокойно до касата под втренчените погледи на останалите и платих. Чак навън се разплаках, защото не мога да изживея нито един добър момент с моята дъщеричка. Но не ме съдете, ако и вие нямате дете като моето“, написа Тейлър.
Светлана Гущерова е на път да стане многодетна майка. Вече знае пола на първата си рожба и е избрала любопитно имеСветлана Гущерова е категорична, че бебето й ще носи името на баща си В най-скоро време Светлана Гущ…Jan 19 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!