Последните дни на Иван Ласкин са били доста тежки: Точно преди да издъхне, актьорът преживял голяма загуба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Последните месеци се оказаха особено трагични за семейството на Иван Ласкин, който почина навръх Богоявление, разбра HotArena.
Оказа се, че 20 дни преди да издъхне, актьорът е погребал и баба си,
която го бе отгледала като малък и която той много обичаше.
Тъжната новина бе съобщена от един от братята на театрала – Евгени Ласкин, който още на 15 декември е публикувал в профила си във фейсбук своя снимка с възрастната жена, придружена с емотикон на сърце и с думите „Почивай в мир, бабче”.
Иван, който в средата на декември отново е бил в болница, приел много тежко загубата на поредния си любим човек, научи „Уикенд” от негови близки.
Непубликувано интервю на Иван Ласкин: Лятото на 2017 г. актьорът изля душата си, но думите му не стигнаха до хоратаПрез май 2017 година от вестник “168 часа” направиха интервю с актьора Иван Ласкин, който по онова в…Jan 11 2019vijti.com

Тъжната вест буквално сринала мъжкаря, който през последната година водеше битка за живота си и която за съжаление загуби на 48 години ден преди имения си ден през 2019-та. Заради влошеното си здравословно състояние той дори не могъл да я изпрати на гробищата, което още повече го сринало.
Иван и неговите братя Евгени и Светослав бяха любимите внуци на баба им, която живееше в Пасарел.
И тримата мъже се грижеха за нея и често споделяха снимки с нея на общи трапези.
Като всяка баба тя глезеше момчетата с баници, сладкиши и вкусни готвени ястия. Тя бе и жената, която научи и тримата си внуци да умеят да държат черпака и да готвят мераклийски гозби.

Иван, Евгени и Светослав погребаха и баща си Славчо, който почина на 70 години. Дълго време актьорът бе скаран с татко си и не поддържаше връзка с него. Двамата се помирили малко преди Славчо Ласкин да почине след кратко боледуване. Смъртта на родителя му била огромен удар за звездата от „Васко да Гама от село Рупча” и през септември актьорът преживя поредния здравословен проблем, който го вкара в болница.
Въпреки че лекарите категорично му забраняваха да пие, Иван не можа да превъзмогне алкохолизма си. В голямото количество ракия, уиски, вино и водка той давеше мъката си или пък чрез тях изразяваше радостта си. В крайна сметка алкохолът го уби, тъй като му докара цироза и чернодробна недостатъчност. А когато лекарите и близките му започнаха да търсят донор за трансплантация вече бе късно.

Близки до семейство Ласкин разкриват, че тримата братя, чиято разлика в годините не е голяма, се разбирали отлично помежду си. Още като деца много се поддържали и заедно вършили пакости. И тримата израснали чешити и с доста остър език, но безспорно Иван най-много словоблудствал.
Източник: Хотарена
България не може да прежали Иван Ласкин: Написаха стихотворение в негова памет, но с Алекс се случват лоши неща посред нощБългария не може да прежали починалият 48-годишен актьор Иван Ласкин. Той издъхна на Богоявление, сл…Jan 8 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!