Вкусна закуска за мързеливи домакини – приготвя се за има-няма 5 минути

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички ние се опитваме да бъдем супер майки и успешно да балансираме между работа, семейство и дори личен живот.
Но не винаги ни се получава, просто защото в денонощието има едва 24 часа, докато, за да свършим всичко, което сме си намислили, са ни нужни поне три пъти по толкова.
За да ни остане и време да се наспим, все пак.
Понякога наистина е трудно да намерим време за всичко и всички, защото жената в днешно време изпълнява прекалено много роли в обществото. И както добре знаем – в много от случаите повечкото дини под една мишница просто падат.
Ако искате да се храните здравословно, яжте тези храни на закуска, но никога вечерГодини наред диетолози и лечители се стремят да фиксират идеалното меню, което едновременно да ни да…Jan 2 2019vijti.com

Затова се стараем по всякакъв начин да улесним ежедневието си. И в това няма нищо лошо, защото нито сме многоръкия Шива, нито пък сме надарени със свръхспособности.
Днес ще ви предложим една изключително лесна рецепта за палачинки, чието забъркване отнема точно 5 минути, а след това се пекат във фурната. Да, правилно прочетохте. Рецептата е толкова лесна и приятна, че дори децата ви ще могат да се справят сами с нея и да ви отменят със закуската сутрин. Вижте как точно да си ги приготвите.
Необходими продукти:
8 с.л. бяло брашно;

3 яйца;
120 мл прясно мляко;
3 с.л. масло (разтопено);
1 с.л. захар (препълнена);
½ ч.л. сол
Начин на приготвяне:
Предварително загрейте фурната до около 220-230 градуса. В средна по големина купа разбийте яйцата и към тях добавете прясното мляко, разтопеното масло, захарта и солта.

Разбъркайте добре, за да получите хомогенна смес и след това сипете брашното. Бъркайте интензивно, докато сместа стане еднородна.
В подходящ за печене съд сложете разтопеното масло и сипете сместа за палачинките. Печете в предварително загрята фурна за 10-20 минути или докато краищата станат златисто-кафяви на цвят.
Прибавете пудра захар, мед, плодове или каквито продукти за гарниране ви допадат. Германците например консумират този вид палачинки с пудра захар и лимонов сок, но ако това решение ви се струва твърде смело, винаги можете да заложите на добре познатия мармалад или пък традиционното сирене.
Супер бърза закуска за цялото семейство – тези банички на тиган стават на момента и са страшно вкусниДнес ще ви предложим една рецепта, която е идеална за семейна закуска за почивните дни в края на сед…Dec 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!