Как да използваме домашната ракия и да се излекуваме от различни болежки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Домашната ракия е едно от нещата, които повечето българи обожават. И тук не говорим само за самото пиене на еликсира, но и за приготвянето му. Хората, които си правят домашна ракия знаят, че приготовленията са като ритуал и носят много голямо удовлетворение и радост на участниците в процеса.
Разбира се, както с всяко нещо, не бива да прекаляваме и с домашната ракия, особено когато говорим за употребата й.
Но всяко нещо, включително и алкохолът, има своите добри страни и може да бъде използван, за да си помогнем сами в борбата с различни болежки и проблеми, свързани със здравето.
С кои храни не бива да се закусва: Рискувате здравето си, ако сутрин си похапвате нещата от следния списъкСпорът дали големите търговски вериги пробутват в Източна Европа по-некачествени храни, отколкото на…Jan 2 2019vijti.com

Днес ви представяме няколко приложения на ракията, които ще ни помогнат да бъдем в добро здраве и форма. И така, първата полза от ракията е по отношение на лепенките. Всеки от нас знае колко е болезнено да махаме лепенка от рани. Ако обаче я напоим с ракия, тя ще падне лесно и безболезнено. Освен това ракията има антисептични свойства, така че няма да навреди на раната, напротив. Второто приложение на ракията е за лицето ни. Трябва да сложим малко от течността на памук и да избършем лицето си. Така ще почистим кожата и ще дезинфекцираме. След това трябва да сложим овлажняващ крем на лицето.

ТРЕТАТА ПОЛЗА ОТ РАКИЯТА Е ЗА КОСАТА.
Трябва само да сложим няколко капки ракия в шампоана си и косата ще се преобрази. Еликсирът ще почисти кожата на скалпа и ще направи косата лъскава, мека и ще стимулира растежа. Ракията помага и при херпеси. За да се отървем от него трябва само няколко пъти дневно да мажем мястото с напитката и раничката бързо ще изчезне. Домашната напитка ще ни помогне и при настинки и простуди. Трябва само да разтриваме краката и ръцете си с ракия, за да сгреем тялото си и да преборим гриповете.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Спомени на една пациентка: Истината за здравеопазването по време на соцаСлед 10 ноември 1989 г., когато новоизлюпените демократи решиха, че подготвените ни лекари не са доб…Jan 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!