Лили Иванова и БСП развалиха отношенията, примата е бясна на бившия си мъж Янчо Таков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Естрадната прима е бясна на бившия си мъж Янчо Таков – предложил да използват образа й, без да й платят
Грандиозен скандал избухнал в първите дни на новата година между Лили Иванова и БСП – разкрива в. „Уикенд“.
В дъното на интригата стоял бившият съпруг на естрадната прима Янчо Таков, който сега се явява съветник на червената Българска свободна телевизия (БСТВ), която трябва да стартира до десетина дни – отбелязва изданието.
Партийната медия получи лиценз от СЕМ и в последните дни на декември бе качена на сателит и има сигнал, макар все още на няма програма.
Вещи на Лили Иванова се харчат за баснословни суми: Броиха луди пари за огледало с лично „послание” от неяЖивеем в измамно време и дали ще ни подлъжат ало-измамници или някакви други измамници, няма особено…Jan 7 2019vijti.com

За сметка на това 24 часа на нейния канал се върти логото на червената телевизия заедно с клип, в който минават кадри от новинарския поток, придружени с емблематични лица от родната култура като Емил Димитров и Лили Иванова и кадри от стари български филми – „Дами канят“ със Стефан Данаилов и „Козият рог“ с Антон Горчев. Денонощно по все още нестартиралата медия се върти и емблематичната песен на Емил Димитров „Моя страна, моя България“, която е неофициален химн на БСП.
Никой обаче не си е направил труда да попита примата дали е съгласна образът й да се асоциира с новата партийна медия. Когато научила за това своеволие естрадната прима направо побесняла.

Лили Иванова била обидена най-вече на бившия си съпруг №3 Янчо Таков, който според слуховете дал идеята заедно с логото на телевизията да се появява и образа на бившата му жена.
Наскоро стана ясно, че Лили Иванова се е изкачила на върха на класацията за най-стриймван естраден изпълнител у нас за 2018 г. Певицата, чиято нежна визия рязко контрастира на мощния й глас, доказа, че и след близо 60-годишната си кариера продължава да държи в плен сърцата на меломаните не само с концертната си дейност, която събира с лекота над 15 хиляди в три поредни вечери в НДК, но и чрез технологиите на 21-ви век.

За това свидетелства класацията на A1Xplore Music, според която потребителите на платформата са слушали най-много произведенията на Иванова през 2018 г. Челната тройка на класацията се оформя още от Тони Димитрова и Васил Найденов.
Източник: razkritia.com
На съветите на кои ясновидци се осланят в живота звезди като Лили Иванова, Ани Салич, Любо Нейков, Васко Кеца и други народни любимци?Юксел Кадриев си гледа при астролози Манията да надникнеш в бъдещето е обзела тотално българското об…Jan 3 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!