Кой да предположи, че седем скилидки чесън и 7 дафинови листа в бутилка могат да направят толкова много

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още древните гърци и римляни са смятали, че дафиновият лист, който за нас е не повече от любима подправка, всъщност има магически свойства.
Според митовете, непобедимият Аполон се влюбил в неустоимата нимфа Дафне.
Тя обаче не отговорила на чувствата му, но въпреки това богът не спирал да преследва любовта й.
Тя не знаела как да избяга от него, но един ден й хрумнало следното: да помоли баща си да я превърне в лавров храст, за да се отърве завинаги от досадния и напорист кандидат за сърцето й. От този момент нататък лавровото дърво, което ражда познатия ни дафинов лист, се превърнало в любимо за не един и два народа.
С кои храни не бива да се закусва: Рискувате здравето си, ако сутрин си похапвате нещата от следния списъкСпорът дали големите търговски вериги пробутват в Източна Европа по-некачествени храни, отколкото на…Jan 2 2019vijti.com

Счита се, че то носи победа, пари, успех и най-важното: щастие.
За да ги привлечете и вие във вашия дом, опитайте тази древна рецепта за благополучие.
Всичко, което ви е необходимо, са 7 дафинови листа, също 7 скилидки чесън и 1 л минерална вода.
А ето и как да си я приготвите.
В подходяща бутилка или голям буркан излейте водата и сложете в нея 7-те скилидки чесън. После добавете и 7-те дафинови листа. Затворете добре съда с капачката.

Скрийте бутилката или буркана на място в дома, което е уединено и до което нямат достъп твърде много хора. От този момент нататък в дома ви място ще намери неспирният късмет.
Много е важно да запазите действието на отварата и често да я заменяте с нова. Не я оставяйте да се развали или да хване плесен. И най-важното: никога, ама никога не спирайте да вярвате, че този метод работи, защото само така ще успеете да привлечете всички позитиви във вашия дом.
Ако не ни вярвате, то просто опитайте, защото, можем да ви гарантираме, че нещо подобно няма как да ви навреди.

А пък ако останете доволни, то споделете тайната с най-близките си приятели – просто защото всичко хубаво в живота трябва да се споделя. И със сигурност ще се почувствате още по-добре от факта, че сте помогнали на човек в нужда. Късмет!
Наричат я точката на 100-те болести или точката на дълголетието: намерете я, за да се радвате на здраве и дълъг животТака е известна в Япония, докато в Китай я наричат „точката на дълголетието“. И двете названия са пр…Dec 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!