Ако искате да ви върви през новата година: Стъпките, които трябва да следвате през първите 12 дни са от решаващо значение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Искате да имате късмет през цялата година? Да бъдете здрави, успешни и пред вас да се разкриват постоянно нови, прекрасни перспективи? Ако отговорът ви е да, то тогава знайте, че основите на щастие трябва да бъдат поставени през първите 12 дни от всяка нова година.
12-те дни след Нова година символизират 12-те основни области от живота.
1 януари
Обърнете внимание на този ден. Тук не говорим само за козметични процедури, а за вашето отношение към себе си.
2 януари
Разчистете плановете си за материалната страна на живота. Фиксирайте целите си и набележете основите на вашия план. На този ден при никакви обстоятелства не заемайте пари.
Вижте с какъв тоалет трябва да посрещнете Годината на свинята, за да ви споходи късметътНова година е прекрасен празник, за който трябва да започнем да се подготвяме отдалеко. Освен за под…Dec 21 2018vijti.com

3 януари
Този ден трябва да бъде посветен на саморазвитието. Помислете за новите неща, които искате да узнаете в някоя област и се развивайте.
4 януари
Прекарайте го със семейството си. Това ви гарантира подкрепа през цялата година.
5 януари
Този ден можете напълно да се посветите на себе си. 5 януари символизира творчеството, хобитата, работата.

6 януари
Ден на здравето. Определете целите за цялата година по отношение на здравето: какви тестове трябва да минете, къде да отидете на медицински преглед.
7 януари
Този ден символизира брака и силната връзка. Създайте си добра визия за семейството и взаимоотношенията си.
8 януари

На 8 януари е по-добре да избягвате рискови действия и да не вземате прибързани решения.
9 януари
Този ден е символ на пътешествията и образованието. На този ден можете да изберете дестинация за отдих или добър университет за обучение.
10 януари
Този ден до голяма степен се свързва с работата и кариерата. Задайте си цели по отношение на кариерното развитие и професионалните постижения.

11 януари
Ден, символизиращ приятелството. Прекарайте 11 януари с приятели. В този ден е добре да визуализирате мислите и желанията си.
12 януари
12 януари символизира духовността, молитвата, медитацията. Обърнете внимание на този ден на вашия духовен растеж.
Източник: retro.bg
Полезно: Ето ги ритуалите, които ще ви донесат здраве, късмет и пари през 2019 г.Преди Нова година трябва да се отървете от излишния “багаж”, за да станете по-щастливи и да успеете …Dec 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!