Роден фермер подлуди хората: Продадох си всички животни за по 20 000 евро едното

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Български фермер предизвика истински фурор и направи сделките на живота си.
Чужденци направо пощуряли по шарените прасенца, които се родили съвсем неочаквано в стопанството на Явор Чочев, съобщава „Телеграф“.
Животните нямат аналог в света, категорични са ветеринарни експерти.
Малките прасенца са с жълта, зелена и синя окраска, а най-шокиращото в случая е, че бащата е изцяло с черен цвят на кожата.
Фермерът е на мнение, че за да се появят странните прасенца на бял свят, те са претърпели генетично изменение, което засега никой не се наема да обясни.
Мистериозна находка в Антарктида накара света да онемее, това, което откриха учените е доста любопитноПри изучаване на снимки от Антарктида от различни спътници, са били забелязани загадъчни обекти. Лед…Dec 4 2018vijti.com

Първоначалната идея на Явор Чочев била да изпрати странните животинчета в пансион за необичайни животни край Пловдив. Тогава обаче с него се свързал човек от Китай и закупил едно от прасенцата за умопомрачителната сума от 20 000 евро.
СЛЕД КАТО СЛАВАТА НА ЕКЗОТИЧНИТЕ ПРАСЕНЦА СЕ РАЗНЕСЛА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, ДОШЛИ И ПОРЪЧКИ ОТ АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ, КАТО ЧУЖДЕНЦИТЕ НЕ СЕ КОЛЕБАЕЛИ ДА БРОЯТ ТЛЪСТАТА СУМА ЗА УДИВИТЕЛНИТЕ ЕКЗЕМПЛЯРИ.
Явор Чочев иска да запази в тайна местоположението на свинефермата си от съображения за сигурност. Той си е оставил само едно от прасенцата като талисман. „Побъркаха ме, подлудиха ме.

Изпродадох всички прасета, Не ме оставиха на мира. Идваха всеки ден с преводачи и ме засипваха с въпроси. Телефонът ми звънеше постоянно“, разказа пред „Телеграф“ фермерът Явор Чочев.

И още нещо любопитно от света на животните:
Преди 9 години в Ботсуана е документиран необичаен случай на кръстоска между овен и коза. Биолозите проявяват забележително чувство за хумор, кръщавайки новопоявилия се хибрид „Тостът на Ботсуана” (The Toast of Botswana). Животното се ражда по естествен начин, в резултат на извратения импулс между овен и коза, отглеждани заедно. „Веднъж се прибрах вкъщи и майка ми каза, че в обора ни има странно животно. Никой тук не е виждал подобно нещо.

Сега го водя с мен на земеделски изложения в страната и всички се изненадват”, разказва пред BBC News Online ботсуанецът собственик Кедикилиуи Кедикилиуи. Въпреки че в Чили, Ямайка и Малта са документирани няколко случая на такава кръстоска, много малко от тях завършват с раждането на здраво животно. В някои участъци тялото на хибрида е покрито с грапава бяла козина, а в други – с вълна. Краката му са дълги като на коза, но пък е тежко и тромаво като овца. Гените му имат 57 хромозома, т.е. броят им е някъде по средата между 54-те хромозома на овена и 60-те на козата. Въпреки че не може да има потомство, хибридът между овен и коза има обезпокояващо активно либидо. Забележителното при него е, че често налита на овците, с които дели общо пространство, независимо от тяхното настроение и годишния период. Тази негова настоятелност му печели прозвището на животно изнасилвач. Хибридът става толкова нетърпим, че на 10 месеца е кастриран.
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците: Вижте какво правят в коремчето на мама преди ражданетоУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!