С тази рецепта на прочут народен лечител ще се избавите завинаги от гъбичките под ноктите – безотказна е

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пролетта е идеалното време да се справим с досадния проблем гъбички под ноктите. Те се развиват успешно през зимния сезон, когато краката ни дълго време са обути в топли обувки и ботуши. По-високите температури пък са идеалната среда за бързото развитие и разпространение на гъбичните инфекции. Те, от своя страна, са причина за дискомфорт, сърбежи и парене, които, освен че са неприятни, са заплаха за здравословното ни състояние. Има лесен и много ефективен начин да се справим с гъбичките под ноктите. Рецепта за това ни дава един от най-известните български народни лечители – Петър Димков. Неговият метод е съвсем прост – 2-3 скилидки чесън се счукват на каша, с която се намазват ноктите.
Наричат я точката на 100-те болести или точката на дълголетието: Вижте къде е и какво да направите, за да се радвате на здраве и дълъг животТака е известна в Япония, докато в Китай я наричат „точката на дълголетието“. И двете названия са пр…Dec 28 2018vijti.com

НАЙ-ДОБРЕ Е ПРОЦЕДУРАТА ДА СЕ ПРАВИ ВЕЧЕР ПРЕДИ ЛЯГАНЕ, КАТО СЛЕД НАМАЗВАНЕТО С ЧЕСНОВАТА ПАСТА ДА СЕ ОБУЯТ ПАМУЧНИ ЧОРАПИ.
Процедурата се повтаря за срок от една седмица, което е достатъчно за справянето с досадния проблем. Друг ефективен способ срещу гъбичките е направата на разтвор от равни части кислородна вода (3%), етилов спирт (96%) и натурален ябълков оцет. Сместа се нанася с памучен тампон, а след 10 минути се измива с хладка вода. Прави се 2 пъти дневно за периот между 7 и 10 дни, пише framar.bg.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Ето и още домашни средства за подпомагане на лечението на гъбички по ноктите.
Направете разтвор от равни части топла вода и ябълков оцет, добавете 1 с.л. сода за хляб и накиснете стъпалата си за 30 минути в подходящ съд. След това измийте с хладка вода и подсушете добре.
Можете да правите нощен компрес със захаросан мед. Вземете по една малка бучка от меда и го разстелете върху засегнатия нокът, направете лека превръзка с памучен бинт и обуйте меки чорапи за през нощта.
На сутринта измийте с хладка вода.

Настържете една скилидка чесън на ситно и прецедете сока от настърганото през марля. С малък тампон намажете ноктите с чесновата течност, изчакайте да засъхне и обуйте меки чорапи за през нощта. На сутринта измийте краката с хладка вода и подсушете старателно.
Направете каша от сода за хляб и кислородна вода и намажете засегнатите нокти. Направете придържаща превръзка и обуйте меки чорапи. Останете така колкото се може по-продължително време. Измийте с вода и подсушете след края на процедурата.
Лечението на гъбичните инфекции е продължително и изисква особена упоритост, а тези по ноктите на краката още по-голяма. Затова се въоръжете с търпение и старание и започнете сега, за да имате мечтания педикюр за следващото лято.
Този продукт просто прави чудеса със здравето ни! Само научете как да го използватеВинен или ябълков оцет предпочитате?! След като прочетете редовете по-долу ще спирате избора си вина…Dec 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!