Владимир Ампов-Графа пред развод, след като жена му разбра, че й изневерява

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Владимир Ампов-Графа е бил пред развод заради афера с Михаела Филева. Момичето с широката усмивка от години било официална любовница на своя шеф. Наскоро жена му ги хванала на калъп и за малко да сложи край на брака с музиканта, пише „Уикенд”.
За тайна връзка на Мишето от Велико Търново със звездата на родния поп се шушука отдавна, но както обикновено, измамената съпруга научава последна за забежките на своя мъж. Така станало и в случая с Графа. Говори се, че той имал флирт с Михаела Филева още когато била на 21 години и тепърва прохождала в музиката. Харесал си я в „Х Фактор” през 2011 г. и я поканил във фирмата си не заради нейния огромен талант, а заради дългите ѝ крака и сочни устни.
Слави Трифонов изгуби ума си по одумвана красавица, всеки ден й звънял и й пращал SMS-иШоуменът Слави Трифонов е хвърлил око на скандална красавица. Дългия изпитва силни любовни пориви къ…Dec 28 2018vijti.com

Любовните искри прехвърчат между двамата от самото начало, но дълго остават скрити от широката общественост.
Чак през 2014-а за първи път се заговаря, че младата певица спи със своя шеф зад гърба на благоверната му Мария, от която той има две деца. Отначало съпругата не вярва в тези слухове, смятайки ги за долна клюка.
Основание за непоклатимото доверие във Влади ѝ дава и шумно афишираната официална връзка на Мишето с рапъра Павел. После обаче започва да ѝ прави впечатление как мъжът ѝ лансира хубавата певица повече от останалите изпълнители във фирмата си, независимо че не се отличава с много по-добри качества.

За отрицателно време Графа я вкарва в „Дансинг старс”, след това я прави част от журито в „България търси талант”, не пропуска музикално турне или риалити, в което да я представи, а напролет я очакват и като ментор в „Гласът на България”. Отделно от това Мишето придружава шефа си при почти всичките му пътувания в чужбина.
Наблюдавайки всичко това с години, на вярната съпруга Мария най-накрая започва да ѝ светва, че има нещо гнило в отношенията на мъжа ѝ с Филева. Тя започва да го следи и един ден го хваща на калъп с певицата. Става голям скандал със сълзи, крясъци и заплахи. Мишето започва да се извинява, моли Мария да ѝ прости, обещава да се оттегли и увещава рогоноската да не съсипва хубавото си семейство заради една стъпка на мъжа ѝ встрани.

Въпреки всичко измамената съпруга отсича, че иска развод. Чак когато го хващат на местопрестъплението и усеща, че бракът му може да се разпадне, Графа разбира колко много държи на съпругата си. Говори се, че той я е молил на колене да му прости. Прекратил отношенията с подчинената си, обещавайки на Мария, че занапред ще гледа на нея като на обикновена изпълнителка от фирмата. В крайна сметка законната половинка се отказва от развода, но продължава да държи под око мъжа си и момичето от Велико Търново, което към момента няма официално гадже.
В задаващия се сезон на „Гласът на България” Графа и Михаела Филева ще бъдат рамо до рамо като жури, което най-вероятно отново ще предизвика напрежение в семейството на музиканта.
Източник: БЛИЦ
Красимир Балъков празнува с внучето в Германия, вижте какво му подариКрасимир Балъков широко е разтворил кесията си Легендата на българския футбол Красимир Балъков се ок…Dec 27 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!