Момиче се запозна случайно във влака с възрастна жена и тази среща промени напълно живота й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Случайна среща във влака променя живота на девойка
Това е една на пръв поглед тривиална история за младеж и девойка, които са по принцип неподходящи да се обвържат за цял живот. В този случай обаче се намесва провидението в лицето на възрастна жена, която допринася да се избегнат несъмнено негативните последици от замислената сватба.
Ивелина е студентка пред дипломиране и е спечелила обичта на родителите на първата си любов – Венци, за когото възнамерява да се омъжи.
Той е китарист и обича да е в центъра на вниманието на всяка компания. Харизматичен е, но се забелязват наченки на егоизъм – изпозва чара си да омайва околните, наблягайки на представителките на нежния пол. Но любовта си е любов и приготовленията за сватбата са в разгара си.
Това мъниче е само на седем месеца и тежи едва 450 грама, но историята му ще ви трогне и ще ви накара дълбоко да се замислитеВсички бебета се раждат малки и този факт не е изненада за никого. Но представата на едни хора за ма…Dec 22 2018vijti.com

По този повод Ивелина заминава в провинцията при своите родители, но без Венци, който отказва да я придружи, очевидно решен да прекара другояче времето си. Натоварена с всевъзможни вкусотии, девойката се качва на влака обратно за София, но по-рано от предвиденото да остане време. Това провокира поредица от събития: телефонен разговор с Венци, който отказва категорично да я посрещне на гарата, тъй като е „зает“ да свири на китара пред приятели и новопоявили се девойки. Ивелина е огорчена и не може да скрие това, а Венци я съветва да изпие чаша бира във вагон-ресторанта, за да се развесели!

Това е огромна пробойна в психиката на и младото момиче, което избухва неудържимо в сълзи. За щастие, в купето пътува и възрастна жена, която след като изслушва историята на разстроената девойка, прави възможно най-доброто – позволява си да посъветва Ивелина да не се омъжва за човек като Венци. „Ти заслужаваш нещо много по-добро!“ – казва тя с дълбоко вътрешно убеждение. Така и става – Ивелина напуска незабавно харизматичния си приятел и не след дълго се омъжва сполучливо за човек с далеч по-стойностни добродетели, печелейки неговото уважение и любов.
Една истинска история за чудесата по Коледа: Докосвайки се до майчината гръд, новороденото заспа. 10 минути по-късно всички уреди в стаята полудяхаПонякога нищо в живота не протича така, както сме го планирали. В такива моменти е важно да запазим …Dec 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!