Колкото и абсурдно да звучи се оказва, че да пишкаш под душа е всъщност доста полезно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уринотерапията е метод за лечение на различни болести още от древни времена
Съвременният човек, обаче, не обръща внимание на такива глупости, като уринотерапията. Вместо това повечето от нас предпочитат да дадат една чанта пари за скъпоструващо, но неефективно лечение.
Днес ще поговорим за нещо, което повечето от нас правят, но не осъзнават нито каква полза има, нито пък смеят да си признаят, че го правят, а именно – уринират по време на душ. Оказа се, че това иначе приятно, но леко срамно действие има няколко ползи.Само с една скилидка чесън в млякото ще се излекувате от десет коварни болестиВ днешно време все повече хора се насочват към народната медицина.
Причините за това решение са мно…
Dec 24 2018vijti.com

Първо – пестим вода. По време на къпане водата отмива урината, и така си спестяваме изпразването на едно казанче. Второ, и много по-важно – прилагаме на практика уринотерапия.
Уринирането в право положение е полезно както за пикочния мехур, така и ако имате някакви кожни проблеми, като гъбички, зачервявания, ухапване от насекоми, наранявания и екзема. Проблемната кожа може и е добре да бъде обработена с урина по време на баня, защото след това ще бъдете спокойни, че няма да миришете лошо.

Тази добра страна на уринотерапията е добре да се прилага по време на сутрешния душ, като може да третирате проблемните кожни участъци с урина и да я оставите да действа, докато си сапунисвате главата.
Ето и още три ползи от урината, от които може да се възползвате не само когато сте под душа:
– като антисептик по време на излет, ако сте се наранили или ви е ухапало насекомо.
– при изгаряния, които не са много фатални и не изискват лекарска намеса. Колкото и невероятно да ви се струва, собствената ви урина е истински балсам за изгорялата от слънцето кожа.

– ако имате косопад може да третирате косата с урина, като за целта ще трябва да ползвате пак вашата собствена сутришна урина.

Надяваме се, че тази малко странна, но доказано полезна информация да ви е била от полза. Не забравяйте да я споделите с приятелите си, те ще ви бъдат благодарни!Вижте къде се намира това родно свято място, което лекува смъртоносни болестиБългария е родината ни. Всеки от нас изпитва любов и щастие, когато става дума за държавата ни. Осве…Dec 23 2018vijti.com

Източник: Коч.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!