Албена Вулева разкри всичко за черните си магии: Аз съм човек, който вярва, че трябва да има престъпление и наказание

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Албена Вулева е сред най-отявлените участници в последния сезон на „Биг брадър“.
Тя не се притеснява да изрази мнението си и да обори чуждото. Това често я вкарва в конфронтации с околните, откъдето й тръгна имиджът на скандалджийка.
В този сезон обаче я видяхме да се забавлява, да общува с останалите. Видяхме едно ново лице на устата журналистка. За съквартирантите си, за исляма, за черните магии си говорим сега с Албена Вулева.
– Албена, доволна ли си от участието в „Биг брадър“ и позицията, на която завърши?
Ето какво важно решение взе Албена Вулева и защо не иска и да си спомня за миналотоБившата водеща, Албена Вулева е много разочарована от мъжете. Тя смята, че днес любовта и романтикат…Dec 6 2018vijti.com

– От участието си съм доволна много, прекарах си весело вътре с приятната компания. С почти всички се разбирах чудесно. Струва ми се, че трябваше да съм на по-предна позиция на финала. Да не кажа, че трябваше и да спечеля! Но не съм изненадана, тъй като форматът традиционно се печели от хора, които са по-незабележими, хлъзгави и неконкретни. Не се учудвам, че такъв човек като мен, който непрекъснато влиза в конфронтации и си отстоява мнението, няма как да се класира по-напред. Българинът не обича такива хора с мнение и позиция. Това е видно в много сфери на българския обществен живот. Неслучайно през последните 50-60 години няма стабилни лидери, герои и отявлени личности. Тук винаги се дава толеранс на посредствеността, на смачкани сиви мишки. Това масата хора не ги дразни, не вижда в тях конкуренция и не поражда чувство на завист. Затова такива хора се толерират. „Биг брадър“ е една извадка на българското общество и в него се случва точно това. Твърде крайна и явна съм, че да се надявам за по-предно класиране.

– Кой от съквартирантите най-много те дразнеше?

– Съквартирантите, с които съм влизала в конфронтации и съм ги слагала на мястото им, не са ме дразнили, а просто в тях съм виждала качества и постъпки, които не трябва да бъдат толерирани. На обществото трябва да се покаже, че това не е правилно и срещу него трябва да се реагира. Не само на обществото като зрителни, но и на обществото вътре в Къщата. За щастие, всички съквартиранти много бързо виждаха къде е правдата и когато влизах в конфликт с някого, останалите заставаха на моето мнение. Отвън нещата са стоели по друг начин.

Няма как да толерирам поведение като на Я-Я (Стоян Роянов – б.а.), който е агресивен, изключително егоистичен, подъл и гаден към нас и изпитваше задоволство от това. В един момент стана дори вулгарен към мен. Нямаше как да го оставя без ответна реакция. Никита или както я наричахме вътре Никол също е неприятна. Тя спеше по 24 часа в денонощието. Ставаше за по 15 минути и вместо да влезе в нормален диалог, тя намираше някого и целенасочено започваше да се заяжда с него за да стане конфликт. И от тази ситуация тя да се изкара унизена, потъпкана, угнетена, смачкана представителка на т.нар. обикновени българи. Искаше да изиграе този сценарий на обидената от виповете. Изфабрикуваше си ситуации, което е много подла постъпка. Въвличаше невинни и добронамерени към нея хора в измислени скандали. Зорлем на техен гръб се изкарваше жертва. Извади грозни и фалшиви имена на съквартирантите, с което успя да се докопа до финала. Тя трябваше отдавна да изхвърчи с тоя нейния вечен сън и запушен нос. Но покрай подлите й номера отпаднаха достойни и интелигентни хора като Весела Нейнски, забавният Стойко Сакалиев и Жени Калканджиева. Да си идат тези хора заради скандал с някаква, която се чуди по какъв повод да се разреве и носът й е постоянно запушен и от всички дупки й тече някаква течност. Това е абсолютно недопустимо да се случи. Не одобрявам такова поведение.

– Голяма изненада за всички ни бе стоплянето на отношенията ви с Джулиана Гани…

– С Джулиана Гани имахме дългогодишен задочен спор чрез медиите. Двете не се познавахме добре и заради това отношенията ни бяха изострени. На практика, когато заживяхме заедно в Къщата и се опознахме, установихме, че си допадаме много. Сприятелихме се, станахме си близки. Харесва ми, че е добронамерена. В нея намирам положителни човешки качества. Тя е състрадателна и винаги ще ти помогне, солидарен с другите човек. Добър човек е, а аз много ценя добротата в хората. Освен това е много симпатична и приятна в комуникацията. Допада ми също, че е добра, но не мекушава. Много добре си отстоява позицията и ако я настъпиш ще ти отговори остро, ще се защити и ще постави на мястото този, който я напада. Намирам много качества, които ми допадат.

– Този път те видяхме да се забавляваш, да се смееш с останалите. Някакъв катарзис ли си претърпяла, или този път попадна на точните хора, с които да покажеш и тази своя страна?

– По принцип съм много жизнерадостна, купонджийка съм. В предния сезон не ме видяхте в тази светлина, защото нямаше хора от моята кръвна група. Тогава сезонът беше изпълнен с негативни хора и емоции. Докато сега компанията ми хареса. Средата беше такава, че се чувствах наистина добре. От влизането до излизането ми бях в много добро настроение. Хората успяха да ме видят такава, каквато съм наистина.

– Продължава да се дъвче темата „Сигнално жълто“ и как тогава си плюла част от звездите, които към днешна дата те преоткриха и дори станахте приятели…

– Не мисля, че някой здравомислещ човек може да таи обида от „Сигнално жълто“. Първо, това е предаване с такава тематика. Второ, бидейки в публичното пространство няма как да не бъдеш обект на такова предаване. И трето, трябва да притежаваш автохумор и тези неща да ги подминаваш с усмивка. Ако започнеш да се сърдиш за такива неща, още повече с години да развиваш някаква злопаметност, определено ти имаш някакъв проблем. Такъв жанр съществува в цял свят. Всички известни личности са коментирани с добро, с лошо, с чувство за хумор. Смея да твърдя, че в „Сигнално жълто“ известните са коментирани с чувство за хумор окарикатурявани са. Карикатурата е жанр, който съществува. Както не се обиждаш на карикатурата, така не би било редно да се обиждаш и на „Сигнално жълто“. Не препоръчвам на никого, който е бил участник в това предаване, да таи злоба. Не съм правила предаването с личен умисъл и лошо чувство. За мен това е работа! Търсила съм смешното в човека и ситуацията отвъд него самия. Нямам нищо против хората, които са попадали там. Става въпрос за жанр, за предаване и шоу. Всичко си остава в рамките на телевизионния ефир и няма нищо общо с личните ми отношения. Те са съвсем различно нещо и в зависимост от това как се развиват могат да бъдат добри или лоши.

– Слави Трифонов не успя да приеме, че го осмяхте, при положение, че в неговото шоу има подобни сюжетни линии…

– Това е признак на ниско самочувствие. Няма човек с високо самочувствие и нормална самооценка, който да се вживява и озлобява, че е участвал в подобно предаване.

– Съквартирантите ти много се интересуваха от решението ти да приемеш исляма. Просветли ли ги защо си го направила и смяташ ли, че разбраха?

– Разказах на всички защо и как е станало. Интересно им беше, защото някои ме познават отпреди да приема исляма, други пък ме знаят от публичното пространство. Приех исляма преди малко повече от година и е нещо ново за тях. Беше нормално да са заинтересовани. Съвсем нормално приеха това мое решение. Не са акцентирали върху това, а то и не трябва. Благой също е много религиозен, християнин, но никой не го е разпитвал и човъркал, както и мен. Това е религия, нещо сакрално и лично, което няма нищо общо със социални отношения или играта „Биг брадър“. Там религията не стои чак толкова на преден план.

– Знаеш ли турски, четеш ли Корана?

– Коранът е написан на арабски, но е преведен на всички езици. Него го чета на български, турски и руски. Разговорният турски ми е много добър и смятам да продължа да го уча и да повишавам нивото си на знания.

– Мислиш ли да емигрираш в Турция?

– Мисля си го, да! Имам огромното желание да се преместя да живея с Истанбул. Влюбена съм в този град. Духът там отговаря на моя вътрешен дух и себеусещане. Харесва ми смесицата между ориента и европейско, между старо и модерно. Това е град на контрастите, космополитен. Има представители на много нации и религии. Обичам динамиката и разнообразието, така че там е точното място за мен. Ако ми се осъществят плановете така, както съм ги замислила, мога да се преместя да живея там. Ще сбъдна една своя мечта.

– Правиш ли черни магии?

– Черни магии мога да правя и бих направила, ако обстоятелствата го налагат. Това се случва наистина, когато обстоятелствата го налагат. Така просто да си се разхождам и да правя черни магии без причина – не. Това е нещо, което доста изтощава собствената ти енергия и сили. Тежко занимание, чисто физически. Но понякога си струва и се налага. Има хора, които просто не разбират от други въздействия и се оказвам принудена да прибягна до такива неща. Аз съм човек, който вярва, че трябва да има престъпление и наказание. Всяко действие трябва да си влече своите последствия и да има своето противодействие. В такива случаи не се възпирам и правя черни магии.

– Как се научи да ги правиш?

– Това не се учи. Просто притежаваш някаква собствена силна енергия, с която чрез определени символики и ритуали се случват някои неща. Имам доста силна енергия, която на принципа на проба-грешка съм избистрила как точно да се случват нещата, за да мога да я канализирам и да я пращам там, където ми е нужна. Но като говорим за черна магия, нека се знае, че това са енергии, които се трансформират и се местят през време и пространство Това не е нещо, което може чак да убие човек. Просто се сгъстяват черни облаци над нечия глава и започва да страда от известен невървеж във всичко.

– Хубаво е да го изясним това, защото повечето хора свързват черната магия непременно със смърт!

– Не, в никакъв случай. Все пак става въпрос за енергия, която трябва да се трансформира и премести и прояви въздействие върху някои друг. Няма чак такива чудеса като във филмите с магьосници с вълшебни пръчки, които ударят някого и той стане на въглен. Чак такива неща в реалния свят няма. А просто някои започва да изживява трудни периоди в живота си – емоционални или чисто събитийни. Когато намеря за нужно някои да си получи заслуженото, го правя.

Черните магии са по някакви мои лични въпроси, избягвам да съдействам на други хора. За себе си знам кога трябва някой да си получи заслуженото, но ако непознат ме помоли, не бих му съдействала, защото там не знам кой е прав и кой крив. На непознати правя само за положително емоции – за здраве, за късмет, за просперитет, за пари, за успех в бизнеса, в любовта и т.н. Правя амулети без проблем, но за отрицателни неща отказвам. Само мой лични врагове са обект на т.нар. черна магия.

– Да се пазят от теб тогава!

– То няма как да се пазят, просто да не ми се навират в полезрението с лошо. (смее се) Черната магия далеч не е единственото, което ще използвам. Има всякакви начини човек да си получи заслуженото – било чрез словесен отговор, чрез закона и т.н. Аз съм отмъстителна, злопаметна и въобще не препоръчвам някой да ми се навира в полезрението.

– В този ред на мисли, правила ли си черна магия на Слави Трифонов, с когото преди години бяхте във война?

– Въобще го бях забравила, че съществува. Това е избледнял образ от миналото, сега ти ме подсещаш за неговото съществуване. Не бих си похабила енергията да се занимавам с него. Когато имах с него неприятни инциденти в миналото го осъдих и разбра от съдебния процес и преследването с полиция, че няма как да оставя безнаказана неговата постъпка към мен. Оттогава той не се занимава с мен, както и аз.
Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: show.blitz.bg
Ето откъде Джулиана Гани взима пари без да работи. Срамното й минало излезе наяве, въпреки, че тя всячески се мъчи да го забравиСиликоновата миска Джулиана Гани преди няколко години е работила като танцьорка на пилон в пловдивск…Dec 7 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!