Синът на Тодор Живков – Владимир, живее в постоянен страх да не остане на улицата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Тодор Живков – Владимир, живеел на тръни да не би някой ден да се окаже бездомник.
Владко се притеснявал да не остане на улицата, защото нямал необходимия набор от документи, с които да докаже, че е собственик на просторната вила в столичния квартал „Бояна“, която обитава от години, писа „Ретро“.
Той и настоящата му съпруга Валентина от доста време се опитвали да издирят нотариалните актове, чертежите и плановете на имота си, но безуспешно.
Навремето те били иззети от полицията по време на обиските във въпросната къща покрай прословутото Дело №1, което се води срещу Тодор Живков.
Тайната рецепта на Тодор Живков за здраво сърце и потентност, завещана от билкаря Борис НиколовИзвестният петрички лечител и билкар Борис Николов отдавна не е между нас, но заветите и рецептите м…Dec 17 2018vijti.com

Томове от документацията се загубили при подмятанията, а в папките, които до момента се съхранявали в архива на прокуратурата, се пазела оскъдна част от ценните материали. Служители на съда по онова време твърдели, че много от папките са били разпилени. Други книжа пък отишли при бившия обвинител по делото – Красимир Жеков, който след процеса се оттеглил в Пазарджик, претърпял тежка катастрофа и останал инвалид.
Владко бил в безизходица и човекът, който можел да го изпъди от къщата му, всъщност била племенницата му Жени Живкова, с която делят общ двор. Жената на Татовия син разправяла, че цялата собственост се водела на името на Евгения, а те нямало кой знае колко близки отношения с дизайнерката.

Наскоро Владимир отпразнува 66-ия си рожден ден – ето какво писа по този повод bgdnes.bg:
Здрав съм, свалил съм няколко кила, казва Владимир, който живее с пенсия от 420 лева
Владимир Живков, син на бившия Първи – Тодор Живков, вчера стана на 66 години в тесен семеен кръг.
„Здрав съм, свалил съм няколко кила, но всичко ми е наред“, коментира бодряшки празника си бившият политик от БКП. От години той не демонстрира висок финансов стандарт. Сега Владко стои далеч от прожекторите.
Последното му появяване бе на поклонението на един от най-добрите му приятели – Костадин Чакъров. Единствено „България Днес“ разполага с актуална снимка на Владо Живков.

„Владо не пие и не пуши, но има доста болести“, сподели ни тъстът му Николай Костов, при когото всяка година се събира семейството в село Кременик, Дупнишко. Дядо Николай и баба Зорка са бащата и майката на петричанката Валя, втората жена на сина на Тодор Живков.
„Никога не сме били богати, нямаме пари в швейцарски банки и не сме милионери. Всичко с тези две ръце със Зорка сме си изкарали. И често се случва да помагаме на децата, а не те на нас“, каза Николай при гостуването ни в село Кременик. Двамата са любимите тъст и тъща на Владо Живков. Баба Зорка е бивша готвачка от мелничен комбинат. И двамата са майстори на лютеницата и царската туршия. Цяло лято при тях е растяла внучката им – Елизабет, единственото момиче на Владко и Валя.

Младата мома в момента е дизайнер и има в биографията си престижен стаж в прочутата британска модна къща „Аликзандър Маккуин“. За края на завършването си на бала Елизабет получи лично рокля от леля си – Евгения Живкова.
Владко е синът на татко. Така е известен в годините на соца Владимир Живков. Слуховете за буйната му младост обхождат цялата страна, раждат се дори легенди като този, че си пали цигарата с банкнота от 20 лева. Владимир Живков се смее на тази история и отсича, че не е достоверна.

Неотдавна синът на Тодор Живков влезе в редиците на българските пенсионери. Противно на слуховете, че ще взима тавана от 840 лева, се оказа, тя е около 420 лева. „Не че се оплаквам. Каквото за народа, това и за мен“, коментира синът на Тато.
Владимир е минавал под венчило два пъти. За разлика от сестра си Людмила, която не създава никакви главоболия на фамилията, Владко растял буен и неорганизиран. Още като дете бил изпратен в Суворовското училище, за да се научи на войнишки ред и дисциплина.
Източник: HotArena.net
Малко известни факти за съпругата на Тодор Живков: Д-р Мара Малеева го научила да се храни с нож и вилицаД-р Мара Малеева била блестящ лекар, научила Бай Тошо да се храни с нож и вилица Българите не знаят …Dec 7 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!