Спрете да харчите луди пари за гел лак. Маникюристката ми ме светна на един трик, с който ноктите и лакът ми да издържат повече от гела

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Уважаеми дами, следващата информация е ценна за онези, които искат да не отделят всеки ден от ценното си време, за да лакират наново и наново ноктите си. Разбира се, тази процедура може значително да се разреди във времето, ако използвате гел лак. Но той е твърде скъп и не чак толкова издръжлив. На тези, които обичат обикновените лакове за нокти, ще предложим 12 съвети какво трябва или не трябва да правите, за да имате красиви нокти с дълготраен лак.
Първо, не си купувайте обикновен, евтин лак за нокти, защото той е изключително нетраен и се напуква още на втория ден! Зарежете и твърде скъпите лакове, спрете се на такива, използвани от професионалистките.
Струва само 3 лв: Каква е тайната на красотата и младостта на 62-годишната манекенка Ясмина Роси (СНИМКИ/ВИДЕО)Ясмина Роси започва кариерата си като моделка на 28 години. На тази възраст някои нейни колежки се п…Dec 16 2018vijti.com

Второ, бъдете търпеливи, когато си поставяте маникюр; с бързане няма да постигнете желания ефект – затова действайте с търпеливо и внимателно!
Трето, не омекотявайте кутикулите в баня, преди да ги изрежете с ножичка, тъй като положеният след това лак е нетраен. Вместо това използвайте специално предназначените продукти, с които да подготвите кутикулите за безпроблемното им отрязване.
Четвърто, не фиксирайте лакът върху добре полирани нокти; тогава той е по-податлив на повреди. За да отстраните старият лак, вместо предлаганите по парфюмериите лакочистители, използвайте антисептичен или салицилов спирт или – ако ги нямате под ръка – просто измийте ръцете си със сапун.

А ако имате проблемни (увредени) нокти, то е подходящо да положите основа върху тях преди да ги лакирате; и по-добре да е с калций, който придава лековити свойства на основата.
Пето, не разклащайте бутилчицата с лака, а я „премесете“ между дланите си, за да избегнете образуването на мехурчета в него.
Шесто, не пестете лакът – полагането на един единствен слой не е достатъчен, за да получите добър резултат.
Седмо, след като нанесете първия слой лак, оставете го да изсъхне за около 10-ина минути, преди да повторите.
Осмо, полагайте качествено покривно покритие върху положения лак – това ще го направи по-траен.

Девето, оставайте лакът върху ноктите ви да изсъхва естествено; не използвайте сешоар или нагревателни уреди.
Десето, домакинствайте с гумени ръкавици – химическите препарати, но и топлата вода бързо ще унищожат целостта на лаковото покритие.
Единадесето, обновявайте горното покритие на всеки 2 дни – тогата щетите по ноктите се отстраняват бързо и лесно.
Дванадесето, доколкото водата е враг на вашите лакирани нокти, то нанесете масло върху лака преди да се мушнете под душа; основната част от маслото наистина бързо се отмива, но винаги остава един слой, който предпазва лака от въздействието на топлата вода. И така, 12 съвета уважаеми дами, които ще ви осигурят перфектен маникюр!
Ах, пак тези досадни гъбички на краката ми. Добре, че имам този евтин домашен крем, с който да ги премахна трайноTinea pedis е вид гъбична инфекция, която засяга стъпалата, петите и кожата между пръстите на кракат…Nov 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!