Какво представляват проклятията и наистина ли могат да променят човешката съдба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Проклятието представлява особено негативно послание, най-често в словесна форма. То е изпълнено с отрицателна енергия и е адресирано към определен човек, пише popantofi.com. Могат да бъдат прокълнати и вещи – тогава те носят вреда, дори и смърт, на собствениците си. Зловещото е, че въпросният заряд отрицателна енергия човек може да изпрати дори несъзнателно – просто като изпитва силни негативни емоции по отношение на друг човек.
Загадката на проклятието интригува и учените. Направени са множество експерименти с цел да се изследва феноменът. Като обект се използват семена и кълнове на растения -пшеница. Става ясно, че растенията са силно чувствителни към това, което им се говори. Ако въздействието се извършва с негативни думи, семената губят способност за покълване.
Как да видим дали имаме направена магия? Не са ви нужни врачки и гледачки, просто направете товаПреди да започнете проверката се отпуснете – трябва да сте в спокойно състояние и да си зададете въп…Nov 30 2018vijti.com

А генетичният им апарат се разрушава, сякаш върху него е упражнено въздействие със силна доза радиация. На положителните думи растенията реагират диаметрално противоположно – активизират се, укрепват и стават по-устойчиви на заболявания.
Резултатът от това изследване поразява специалистите и ги принуждава да се отнесат по-сериозно към темата. Експериментът показва, че всички легенди за изцеление чрез слово са реални. Историите, в които се разказва как хора, надарени с особена сила, могат да излекуват пациента само с думи, са потвърдени, пише Блиц.

Магия – какво е това?
По определение магия е концентрирането на информация и информационен поток, и изнасянето му ‘навън’ с помощта на енергия, с цел въздействие. В последно време думата е натоварена само с негативното си значение и магия се приема за насоченото въздействие, несъобразено с волята и личния свободен избор на индивида.
При всички видове магии, се наблюдава и затруднено или невъзможно ясновидство. Това се обяснява с факта, че енерго-информационната структура на магията нарушава резонанса между ясновидеца и човека.

В същото време, ако магията е по- силна тя непрекъснато модулира, пре-подрежда и замъглява събитията, с цел изпълнението на програмата си.
Характерно за всяко подобно въздействие е програмата за самосъхранение, каквото има във всяка магия както и програма, която кара човек да не вярва във възможността живота му да се оправи (тоест магията да се отстрани). Знаем обаче, че без никой и нищо не е в състояние да ни помогне, ако ние сами не пожелаем това./mineralikristali.blogspot.com
Дори ходжите го пазят в тайна, за да не им намалеят приходите. Това е най-ефективният начин да изчистите дома си от лошата магияРазвалянето на черна магия в домашни условия е напълно изпълнима задача. Естествено, врачките и ходж…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!