Това цвете има страхотни лечебни свойства, непременно започнете да го отглеждате у дома – ще ви избави от куп здравословни проблеми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прочетете информацията, дадена по-долу и решете – може би си струва да отглеждате в къщи „домашно мушкато“? Лечебните свойства на това растение са разностранни и уникално ефективни; разчитайте да ви избавят от куп неприятности от здравословен характер! Ето какви са те. При възпаление на горните дихателни пътища, изразяващи се в кашлица и/или хрема, то варете в продължение на 10-ина минути, в 1 л вода, 25 г листа от домашно мушкато; с получената отвара направете гаргара,при което кашлицата се успокоява; алтернативно лекувайте хремата като капнете в носа си сок от листата на билката. Същото правите и при възпаление на ухото /отит/ – през фунийка, напълнете ушният канал със сок от листата на растението.
Билката, записана в Библията, която може да излекува всички болести, с изключение на смърттаБожие растение, билка, единствената, описани в Библията и Корана! Хората вярвали, че Бог я е създал,…Oct 29 2018vijti.com

НАЙ-ОБЩО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДЪРЖАЩИТЕ СЕ В НЕГО МОЩНИ АНТИБАКТЕРИАЛНИ СЪЕДИНЕНИЯ, РАСТЕНИЕТО ДЕЙСТВА ЕФИКАСНО ПРИ ВСЯКАКВИ ВЪЗПАЛИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ В ОРГАНИЗМА!
Това разбира се включва и зъбобола – поставяте листо от мушкато върху болния зъб и – болката изчезва! Катарактата на окото също се повлиява, когато е в ранен стадий – зрението се подобрява, ако капете сок от листата на растението в болното око! Етеричното масло на мушкатото се използва при обриви и екземи, а измиване с негова отвара на косата, предотвратява косопад. Нещо повече – поставяйки лист от растението върху китката си – и кръвното ви се нормализира без никакви хапчета!

А компрес, напоен с отвара от домашно мушкато, поставен на съответните места при радиколит и остеопороза има изключително благотворен ефект! За да опитате този широк спектър от лечебни свойства на растението, би следвало да го отглеждате у дома си! Направете го и няма два съжалявате!
По-голямата част от видовете са топлолюбиви и слънцеустойчиви. Може да ги насадите директно в градината, но е най-добре в саксия, защото така или иначе зимата трябва да ги приберете. Ако ги насадите в саксии или сандъчета, есента само ги изчиствате и приготвяте за зимен сън. Трябва да съблюдавате само температурата в стаята, в която ги държите през зимата да не става минусова и да измръзнат.
Веднага махнете тези цветя-вампири от дома си, носят нещастиеМного дами отглеждат цветя в дома си. Но със сигурност малка част от тях са наясно, че не всички рас…Dec 8 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!