Само ядове напоследък и косата ми започна да капе. Но една аптекарка ми каза тази маска и вече дори Рапунцел ще ми завиди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички жени си мечтаем за здрава и красива коса, която само с едно леко завъртане на главата да привлича мигновено всички погледи. Да бъде дълга, да бъде мека като коприна, да не се заплита и да пада като водопад над гърба ни. Толкова много ли искаме?
За жалост обаче косата понася изключително много трудности, при това всеки ден. Като започнем от атмосферните условия, с които няма как да се преборим, преминем през химическите препарати, с които малко или много я третираме, преминем през не особено щадящите бои за коси и завършим с всевъзможните сешоари, преси, маши и други нагряващи средства, с които не пропускаме да я доизгорим.
Не подритвайте дивите кестени! Те са извор на здраве, ето от какво ни спасяватЕсен е и по улиците вече са опадали първите узрели диви кестени. Вместо да се поддаваме на навика да…Nov 26 2018vijti.com

Затова е много важно да я подхранваме, колкото се може по-често. Да се опитваме да й спестим повечето процедури, които я изтощават. Поне два пъти в седмицата да й правим щадяща маска, с която да я заздравим максимално.
На пазара се предлагат много и различни маски за коса, но често цените им са непосилни за много от нас. Освен това никога не можем да бъдем сигурни какво точно съдържа дадената маска и дали е добро за косата ни.
Днес ще ви предложим една лесна и арматна маска, която няма да се отрази на бюджета ви и която да си забъркате вкъщи. С нея ще възстановите косата си, ще я заздравите и ще ускорите растежа.
Всичко, което ви е необходимо, за да си я приготвите, са следните продукти:
3 с.л. канела;
6 с.л. мед;
6 с.л. зехтин;
Начин на приготвяне:
Загрейте зехтина на водна баня, добавете към него канелата и меда и разбъркайте всичко внимателно.
Нанесете сместа върху скалпа и косата, като след това увиете с фолио, а най-отгоре завиете с кърпа. Оставете маската да действа 1 час.
Изплакнете внимателно с топла вода, а след това повтаряйте процедурата поне три пъти в седмицата.
Обърнете внимание на това, че възможните причини за косопад могат да се дължат на липсата на желязо, хормонален дисбаланс (предизвикан от неправилната функция на щитовидната жлеза) или пък липса на витамини вследствие на неправилно хранене.
С тази маска обаче ще възстановите обема и и гъстотата на косата си, ще я направите по-силна и ще кажете сбогом на сноповете коса след всяко разресване.
Не сте ли се питали защо вече толкова години Лили Иванова не сменя прическата си? Оказа се, че си има сериозна причинаЛили Иванова не обича промените, особено когато се отнасят до прическата ѝ, пише „Уикенд”. Оказа се,…Nov 1 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!