Всички й се подиграваха, че е най-грозната булка на света, но само я погледнете как изглежда днес (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя бе повече от пълна булка на фона на нейния изглеждащ мършавичък съпруг. Двойката обаче не се колебае да публикува снимки от сватбеното тържество, от които ясно се вижда, че тези толкова различни физически мъж и жена се обичат и са щастливи! И все пак „естетическото“ чувство у мнозина води до квалификации във Фейсбук и пресата от рода на „Вижте най-грозната булка в света!“, както и още много коментари от това естество. Това идва в повече на младото семейство и те се покриват успешно от обществеността – с времето историята за „най-грозната булка“, превърнала се драма е забравена.
Вълнуващата история на българския тъст на актьора Том Ханкс, която малцина от нас знаятМнозина знаят за българския произход на съпругата на холивудската звезда Том Ханкс – Рита Уилсън, съ…Nov 13 2018vijti.com

До момента, когато предприемчив журналист си спомня за нея, прави издирване и успява да открие преминалото през перипетии семейство.
Оказва се, че повдигнатата от пресата „кампания“ е повлияла толкова силно на възпълната младоженка, че тя предприема драконови мерки да промени изцяло външния си вид. И успява – за изминалите 6 години тя се превръща в млада, красива жена, с повече от привлекателни форми на тялото!

Физическата ѝ трансформация е невероятна – пред журналиста застава съвсем нов човек, нямаш на пръв поглед, нищо общо с жената от сватбените снимки. А как постига това? Спазвайки изключително строг, специален режим на разделно хранене, системни тренировки с увеличаващо се физическо натоварване и липосукция – пластична хирургия на лицето, гърдите и тялото. Вижте как изглежда днес, все така обичана от предания си съпруг! По-нататъшните коментари са излишни, нали?!

Ето и малко съвети от специалистите, ако искате да свалите излишни килограми, публикувани в healthlife.bg:
Не пропускайте хранене! Старайте се да си създадете редовни хранителни навици, като по този начин ще привикнете тялото си да се подготвя за храносмилателния процес, както и ще засилите метаболизма си! Бързият метаболизъм или способността на тялото ни да трансформира приеманите с храната калории в енергия, е задължително условие в борбата с излишните килограми.

Пийте много вода. Водата не само ще поддържа тялото ви хидратирано, ще спомогне за освобождаване на натрупаните токсини, но и ще ви помогне да преодолеете лъжовните пристъпи на глад между храненията.

Намалете или още по-добре изключете напълно приема на бяла захар и бързи въглехидрати. Тези храни са с висок гликемичен индекс и водят до секреция на високи нива на инсулин в тялото, а именно инсулинът е хормонът, който води до натрупване на мастни депа в тялото ни.
Друго предимство на снижаване на нивата на инсулин, е че по този начин бъбреците ни извеждат по-големи количества натрий от тялото ни и възпрепятстват задържането на вода, намаляват отоците и излишните течности в тялото ни, които могат да достигнат до няколко килограма.

Включете в менюто си чисти протеини и ниско въглехидратни зеленчуци, като броколи, карфиол, аспержи, брюкселско зеле, целина, кейл, спанак, рукула. Те са не само здравословни и полезни, нискокалорични, но и силно засищащи поради високото съдържание на фибри.

Намете солта! Заменете бялата рафинирана сол с хималайска или морска сол, но като цяло се стремете да контролирате храните, богати на натрий, за да предотвратите подпухването и задържане на излишни телесни течности!
История с щастлив край: Нямах мама и татко, живеех с баба, а приятелите ме избягваха, защото бях беденДнес ще прочетем тъжния разказ за тежката и трудна съдба на един човек, за когото целият живот е сур…Nov 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!