Голям страх и колко голяма радост преживя Майката на поп-фолка – Тони Дачева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тонка Дачева, по-известна като Тони Дачева, е първата българска певица, започнала да твори в жанра поп-фолк. Точно поради тази причина се смята за основоположник на чалгата и често е наричана „Първата дама на поп-фолка“, „Майката на поп-фолка“ и „Първата лястовица на поп-фолка“. Изминаващата 2017 година бе доста стресираща за Тони. През април тя бе приета по спешност в болница. Точно в кое лечебно заведение е постъпила Дачева така и си остана тайна. Както е известно Тони страда от остра форма на диабет. Коварната болест бе отключена след отвличането ѝ през 2005 година в Лобуш, Пернишко.
Легендарният Кеворкян с убийствен коментар след оставката на Симеонов: Плашете се от животаОставката на вицепремиера Валери Симеонов, горещите политически събития и протестите от последните д…Nov 19 2018vijti.com

ТАМ ИЗВЕСТНИЯТ НАРКОБОС СТОЯН КРЪСТЕВ – ДРАГАНОВЕЦА Я ЗАКЛЮЧИЛ СЛЕД НЕЙНО УЧАСТИЕ И ПОИСКАЛ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛКАТА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА МУ ПЕЕ. ТЯ ОБАЧЕ ТВЪРДИ, ЧЕ Е ОТКАЗАЛА
Година по-късно я диагностицират с диабет, който е следствие от преживения стрес. След уплахата от болницата за Тони обаче идва и голяма радост. Певицата полетя от щастие заради дъщеря си Виктория. Дачева, която в момента е на 50 години, така и не успя да се сдобие със собствена рожба.

Затова преди три години взе решение да осинови дете. След едногодишно ходене по процедурни мъки тя най-накрая успя да прегърне малката Виктория. А това лято тригодишното момиче започна да чете. Самата Тони била като шашната, че Вики чете като ученичка, и се хвалела наляво и надясно с даровитото си дете. За финал – нека стоплим душата ви в това студено утро с една от най-хубавите песни на Тони Дачева – „Бащината къща“.

Наскоро видяхме първата дама на фолка Тони Дачева в „Папараци“
Ето какво сподели там тя:
В мутренските години е имало всякакви екшъни по време на участия. Такива бяха времената. Никога не ме е било страх, защото нас ни обичаха.
Доколкото знам Васил Илиев много е харесвал песента ми „Бедни и богати“. Не го познавах лично, защото не сме се срещали.
С Глория сме приятелки още от 93-94 година. Много я обичам!
Наскоро излезе най-новата ми песен – „Чудото любов“. За мен любовта е движещата сила на целия живот. Иначе аз голямата любов я чаках доскоро, но вече спрях да чакам принца на белия кон, защото явно конят му е куц.

Сега мъжете не са ми на дневен ред. Не очаквам да ми се случат кой знае какви чудеса. До мен няма мъж, за който си струва да говорим.
Имах здравословни проблеми и една година бях извън релси. Не ходех по участия, но всичко премина успешно. Не ми се говори по тази тема. Преминах през тежки неща, но имам стимул да съм борбена – имам дете. То ме държи.
Виктория вече е на пет. Осинових я и това изпълва живота ми, това е щастието! Не крия годините си – на 51 съм. Животът започва след 50 (смее се).
С диабета вече сме се сприятелили. Ходя редовно на прегледи. Ама стига с тези болести.
Вярваща съм. Да завършим с това, че чудото любов съществува. Нека хората да се грижат за здравето си и да вярват в любовта.
Всички се питат кaкво се случва с Камелия? Сбъдна ли се най-голямата й мечта? (СНИМКА)От няколко седмици насам Камелия обикаля по участия с доста изпъкнало коремче, което личи дори изпод…Nov 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!