Даваха й само 2 седмици живот, а тя оцеля – благодарение на този сок

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жена от Англия шокира медицината, след като опроверга мрачна прогноза и бързо се възстановява от тежка форма на рак на стомаха. 37-годишната жена от Ливърпул не се отчаяла, когато чула най-страшното – че й остават не повече от 2 седмици живот.
Тя заложила на тотална промяна на хранителните си навици. Преди да я диагностицират с рак тя прекалявала с алкохола и почти всеки ден се отбивала до веригите за бързо хранене.
Сега всичко това е в миналото, зарязала е всички вредни храни, а новият й режим е разнообразен, но подчинен на здравословното хранене. В основата на подобряването на показателите й е сокът „Супер С“.
Знаете ли, че мухълът е в състояние да съсипе здравето ви. Ето начин да се отървете от него, ако забележите, че го иматеМухълът в къщата може да се появи върху всяка повърхност, изложена на влага, в стаи с лоша вентилаци…Oct 5 2018vijti.com

С него англичанката усилва имунната си система, което пък й позволява да продължи и с конвенционалното лечение на рака – мощна химиотерапия.
Тя обаче нямало да даде добри резултати, ако организмът не е достатъчно издържлив на страничните ефекти.
Ето и съставките на чудотворния сок, който на практика спаси живота на 37-годишната англичанка. Съставки на сока „Супер С“: 6 моркова, половин чаена лъжичка куркума, един цял лимон с кората, два обелени портокала и една чаена лъжичка джинджифил.

А защо джинджифилът е толкова полезен?
Той се използва от векове и като природен лек за много заболявания, тъй като е естествен антиоксидант и антисептик. Редица научни изследвания потвърждават, че джинджифилът помага много ефикасно при лечение на ставни възпаления. Освен че облекчава болките, повлиява благоприятно и характерните подувания и отоци. Билката е напълно безвредна и може да се приема дълго време, без да притежава нежеланите странични ефекти на нестероидните противовъзпалителни средства, обикновено приемани при артритни състояния.

Редица проучвания доказват, че джинджифилът има изключително силни болкоуспокоителни свойства. Той е също толкова ефикасен срещу болки в главата или ставите, колкото и аналгетиците. Намалява неприятните усещания без да притежава негативните странични ефекти на медикаментите. Активните му вещества пряко влияят на ванилоидните рецептори, отговорни за болката. Свойствата му се дължат на две основни съставки – шагол и гингерол, които имат силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.
Това са 10-те най-вредни храни в България, които ни тровят и съсипват здравето. Ето кои са теПредлагаме ви класация за вредни храни, които най-често се консумират в България. Ако ги изключите, …Jan 30 2017vijti.com</a

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!