Майчината благословия е най-могъща, благодарение на тази молитва

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майката е единственият човек, който ни обича безрезервно през целия ни живот. Тя прави всичко, което е по силите й, за да може ние да сме живи, здрави и щастливи. Именно затова и майчината благословия е най-силната в света. Освен това тя винаги действа, когато се направи правилно. Днес ще ви покажем как да я направите така, че да подейства силно и мигновено. Тя може да се използва, когато нещо с детето не е наред – здравословно или пък му липсва късмет, или има проблеми. Когато глас от дъното на църквата прекъсна сватбата, булката се обърна и заплака. Вижте защоПосещавали ли сте католически храм по време на служба? Било то кръщене, сватбена церемония или заупо…Nov 14 2018vijti.com

А може да се направи и когато всичко е наред, просто за да продължат нещата в тази насока. Именно в първия месец от есента, когато децата ни започват училище, университет и поемат по своите задачи, е добре да направим майчината благословия, за да им върви по вода. Това, което се изисква от нас е много просто. Когато я произнесем, детето ни ще бъде защитено и благословено.

ТРЯБВА САМО ДА КАЖЕМ СЛЕДНАТА МОЛИТВА:
„Господи Иисусе Христе, Сине Божий, моля се в името на Твоята пречиста Майка. О, Господи, дай твоята сила и благодатта на детето ми и го пази от зло, болести и неблагополучия, заради името Ти!
Господи, прости му всички прегрешения, грешки и лоши думи, които е казал за Теб. Насочи го по правилния път, дай му здраве, просветление и мъдрост. Пази го, Господи от видими и невидими врагове! Дай му спокойствие и успех в училище (работното място).
Господи, изцели го от всички видове заболявания, очисти от всяка нечистота (алкохол, тютюн, наркотици) и облекчи неговото страдание и мъка.
Господи, дай му благодатта на Светия Дух за много години на живот, здраве и себевладеене. Увеличи и укрепи умствените му способности и физическа сила.
Дай му, Господи, благословия за благочестив семеен живот, спокойствие, мъдрост и радост.
Господи, пази детето ми сутрин, вечер и винаги, така както царството Ти е всемогъщо и всесилно.
Амин!“12 бабини съвета, от които се нуждаем и днес: Строй къщата на място, където се припича змия, ето защоБез съмнение трябва да се вярва на бабините съвети. Нашите баби имат дългогодишен опит, събрали са м…Nov 14 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!