Джинджифилът прави чудеса. Кажете сбогом на артритите, болките в ставите и мускулите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джинджифилът е познат с лечебните си свойства още преди 7000 години. Дълъг е списъкът на заболяванията, които се повлияват в една или друга степен на неговия ефект: като се започне от стомашните болки и гаденето, настинките и грипа, главоболието и мигрената, премине се през глистите и паразитите в червата и затлъстяването и се стигне до камъни в бъбреците, диабета, сърдечносъдовите и онкологичните заболявания. От особено значение се оказва неговият силен противовъзпалителен ефект при артрити, костни ставни и мускулни проблеми, съпроводени със силни болки.
Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве! Ето как се пази от болести родната примаЛили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас и незабравимите си песни Голямата Лили Иванова…Nov 1 2018vijti.com

В ТЕЗИ СЛУЧАЙ ОБИЧАЙНИТЕ РЕЦЕПТИ, ВКЛЮЧВАЩИ ВЪТРЕШНО ОРАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ВЪВ ВИД НА СОКОВЕ, ОТВАРИ ИЛИ НА ПРАХ, СА ЗАМЕНЕНИ С КОМПРЕС ОТ ДЖИНДЖИФИЛ, ПОСТАВЯН ВЪРХУ ЗАСЕГНАТИТЕ МЕСТА.
Благодарение на високото съдържание в корените на растението на 12 вида джинджероли, засегнатите нервни окончания се оказват с притъпена чувствителност, което минимизира болката. Кои са съставките и как се приготвя компресът? 70 грама корен от джинджифил се обелват и настъргват на дребно и се смесват с 4 обелени и нарязани на ситно скилидки чесън и 2 с.л. морска сол. Тази смес се стрива в хаванче до пълното й хомогенизиране.

Нанасяте равномерно от сместа върху засегнатото място и го омотавате с домакинско фолио и го притягате (но не прекалено стегнато) с помощта на тиксо или ластичен бинт. Също така може да използвате подходяща наколенка, глезенка или друг вид ставоподдържащо приспособление. Оставате компреса да действа не по-малко от 6 часа. Внимавате сместа да не попада върху открита рана. А ето и една малко по-различна рецепта за приготвяне на лечебната смес.

Настържете пресен корен от джинджифил или прах от корена в количество, отговарящо на 1 до 2 ч.л., прибавете гореща вода и бъркайте до получаване на рядка кашица, след което добавете 5 капки етерично масло от праскова или кайсия. Полагате сместа върху марля, която поставяте върху болното място. Увивате с найлон и вестник, които закрепвате с бинт. Оставяте компреса за около час. Опитайте и двете рецепти, за да сте сигурни коя е по-ефикасна!
Знаете ли, че мухълът е в състояние да съсипе здравето ви. Ето начин да се отървете от него, ако забележите, че го иматеМухълът в къщата може да се появи върху всяка повърхност, изложена на влага, в стаи с лоша вентилаци…Oct 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!