Щастливците сред зодиите в края на есента: Таро прогноза за ноември от Анджела Пърл-3

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всеки от нас очакват новия месец с надеждата и очакването, че нещо ново ще се случи и надеждата, че точно преди края на поредната година от календара, ще намерим онова, което търсим. Любов, пари, надежда, здраве… Надеждата е онова упование, което ни дава сили да продължим напред и да очакваме винаги с надежда, какво ще донесе бъдещето. Ето каква прогноза е подготвила очарователната астроложка, Анжела Пърл, която със сигурност ще ви зарадва.22 неоспорими истини за характера на зодия СкорпионCĸopпиoнитe ca личнocти cъc cилнa вoля, миcтичнa пpиpoдa и бeз ocoбeни ycилия yмeят дa пpивличaт вни…Oct 18 2018vijti.com

И за да знаете какво да очаквате и как да действате най-добре в тази или онази ситуация, трябва да се обърнете към астрологията, защото тази наука е повече от 1000 години! Очарователната Анжела Пърл носи достатъчно късмет, който ще бъде особен в търсене на най-студения месец на есента, ноември. Тази красива жена може с право да се нарече най-известният и любим астролог и таролог на нашите читатели.
Хороскоп за ноември от Анжела Пърл
Днес тя подготвила за всички зодии хороскоп за ноември 2018 г. Използвайте препоръките на Анджела Пърл, за да ви донесе само позитиви всеки ден!

Овен
Новолунието на 7 ноември ще окаже силно влияние върху супер активния Овен. Основните теми на месеца ще бъдат по финансови въпроси. Въпреки това, бъдете внимателни с кредитите, които не трябва да взимате този месец, в противен случай ще бъде много трудно да платите по-късно. Уран, планетата на свободата и освобождението, ще направи свои собствени настройки в живота ви. Някои неразрешени ситуации могат да се повторят, но още през март 2019 г. най-накрая ще бъдат разрешени и всичко, което трябва да се направи, за да се направи място за това, което е изпратил Овен на съдбата. От средата на месеца ще бъде възможно да се изградят щастливи и хармонични отношения в сферата на личния живот.

Телец
За земния Телец ноември ще бъде месец на „хиляди събития“. От самото начало до последния ден, ноември определено няма да ви остави да се отегчите. Освен това ситуациите може да не са логични и дори хаотични, но в крайна сметка се оказва, че всичко се оказва най-благоприятно за вас.От 14 ноември до 20 ноември 2018 г. да бъдете бдителни, тъй като приятелите могат да бъдат подвеждащи или измамни, което може да разстрои както вашите планове, така и вашето приятелство. Възможно е да сенуждаете от правна помощ, не са изключени съдилищата със съпруг, роднини за недвижими имоти или наследство.

Близнаци
Ноември ще даде на Близнаците достатъчно възможности да променят живота си към по-добро. Особено отскок от най-добрите оферти няма да бъде през втората половина на месеца. Но за да се възползвате от тях, трябва да работите упорито. Здравните и трудови проблеми през ноември -2018 г. ще се отразят най-много на Близнаците! Избягвайте да пътувате, опитайте се да не губите заплата. Стойте далеч от разрушаването на отношенията, както и от крайностите през втората половина на ноември.

Рак
Последният месец от есента на 2018 г. ще доведе до финансови проблеми семейните Ракове. Периодично, но абсолютно неуспешно се опитвате да контролирате по някакъв начин разходите си. Но да се отричате от скъпи покупки не бива. В резултат на това Рак често ще променят настроението си – от еуфория до гняв. Ракът през ноември трябва да се съсредоточи върху състоянието на стомаха, червата и сърцето. Ако сте по-малко нервни, а също и се храните правилно, тогава няма да става въпрос за лекари и болници. Не забравяйте, че вашето здраве е във вашите ръце! И ако започнете „Диетата на часовника“, тогава не само ще подобрите здравето си, но и ще можете да изхвърлите няколко килограма.

Лъв
Лъв ще бъде най-щастливия този месец! Ще има много радостни събития и приятни мигове. Така че, огнените Лъвове определено няма да страдат от есенната депресия. Това е страхотно време за творчество и нови романи. Здравето също няма да бъде нарушено, но си струва да обърнете повече внимание на вашите разходи, за да не броите дните до новата заплата.

Дева
През ноември 2018 г. Дева ще има важна среща с човек, който изглежда идеален. В средата на ноември придружават ярки чувства, чувство за хармония. Това е особено благоприятен период за творчество и любов, открития и ново начало. Последният месец на есента е най-доброто време да преразгледате бюджета си и да приведете разходите в съответствие с доходите. В допълнение, Дева може да използва края на есента и началото на зимата, за да започне да играе спорт и да следва принципите на здравословен начин на живот.

Везни
Новолунието на 7 ноември ще премине за нерешителните Везни под думата „новости“. Ще дойдат нови приходи и финансовото положение определено ще бъде по-добро. Ще има чувство за финансова свобода, независимост и сигурност. Въпреки това, не си струва да работите на границата на вашите способности, през ноември съществува риск от нервно изтощение.

Скорпион
Скъпи рожденици в този красив есенен месец, пригответе се за приятни изненади и драматични промени, като през този период ще имате много от тях! Новолунието на 7 ноември в Скорпион ще означава за всички представители на този тайнствен зодиакален знак началото на нещо ново. Промени в начина на живот, промяната на изображението … Анжела Пърл съветва всички Скорпиони този месец да отделят време и да започнат да създават планове. За да направите това, вземете лист хартия и напишете какво искате. Регистрирайте желанията и целите за цялата година, от началото на ноември и до ноември-2019 г. Истината трябва да бъде изпълнена!

Стрелец
Във финансово отношение Стрелецът не може да се притеснява. Изключително изгодно ще бъде последната десетдневка на месеца. Но началото на ноември ще донесе дългоочаквано повишение на работното място или увеличение на заплатата. Трябва да внимавате при закупуването на оборудване. От 17 ноември до края на месеца се концентрирайте върху вътрешното си състояние, отидете на открито и опитайте да си легнете по-рано, за да дадете на тялото си добра почивка. Ако спазвате тези прости правила, здравето няма да бъде нарушено през ноември.

Козирог
Краят на есента ще бъде съдбоносно време за упоритите Козирози. Важно е обаче да не пропускате шанса си зад ежедневния шум. Бъдете особено внимателни към нови приятели и предложения. Хороскопа за ноември 2018 на Козирог прогнозира любов на пръв поглед. Ако сте били сами дълго време, тогава най-накрая ще се проведе желаната среща. Чувствата ще бъдат толкова силни, че дори за известно време ще забравите кариерата си и състезанието за финанси. Просто не бъдете твърде уверени и страстни, иначе със сигурност ще „изгорите“ от пламенната любов.

Водолей
Хороскоп за ноември-2018 съветва Водолеите да бъдат по-активни в работата. Тогава не само ще бъдете похвалени от шефа, но вашите колеги ще ви уважават още повече. Ако в екипа Водолей поеме инициативата, то той никога няма да се върне в сивите работни дни. Нови проекти, награди и промоции са гарантирани в средата на последния месец на есента. Основното нещо е да не се криете зад гърба на други хора и да не бъдете обидени от здравословна критика. Здравето ще бъде добро, но не се пренасищайте със сладки неща, за да не мислите за диети.

Риби
През ноември 2018 г. талантливите Риби ще живеят в техния измислен свят, изпълнен с образи и фантазии, но това няма да им попречи да имат деликатно усещане за състоянието и настроението на другите хора. В периода от 14 ноември до 20 ноември внимавайте, действайте спокойно, за да позволите на нещата да се случат. Подарете си в последните дни на есента наистина приятни неща за вас. Посетете приятели в друг град, пътувайте, ограничавайте контактите с токсични хора. Опитайте се да намерите няколко дни през ноември изключително за себе си. Но не ги планирайте за периода на пълнолуние, който се пада на 23 ноември.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ
В периода на есенните депресии и преструктурирането на тялото от топъл до студен период на годината няма да е излишно да се научите 3 начина да се освободите бързо от лошо настроение и да настроите живота си за успех и положително настроение. Сигурна съм, че за вашите близки и приятели ще бъде интересно да разберат какво ги очаква през ноември-2018 година. Не забравяйте да споделите с тях тази полезна информация в социалните мрежи!/zajenata.bg

Изумително точен тибетски хороскоп, на който всички се доверяват. Той разкрива всичко по годината на ражданеКазват, че тибетският хороскоп е съставен от монаси. Следователно никой не трябва да има каквото и д…Oct 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!