Жената Козирог – игри за напреднали: Aко тя не желае да направи нещо, почти е невъзможно да я накарате

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виждате ли онова момиче със семплия костюм, удобните черни обувки и погледът устремен в една точка? Стойката й е изправена и имате чувството, че няма сила, която да я помръдне от мястото, на което стои в момента. Е, прави сте – обикновено ако тя не желае да направи нещо, почти е невъзможно да я накарате.
Здраво стъпила на земята, тя не се оглежда в небето за празни мечти и безполезни надежди. Това не означава обаче, че при нея те липсват – просто са доста по-практични или недостижими за повечето хора. А също и самата тя – едва ли ще я видите сред шумни компании, ненадеждни хора, на безсмислени събития.14 безспорни доказателства, че зодия Рак е най-добрата зодияPoдeнитe пoд тoзи знaĸ ca пълни c пpoтивopeчия и зaгaдĸи, дoбpoдyшни ca, нaдeждни и винaги гoтoви дa…Oct 23 2018vijti.com

Тя има своите цели и е изключително отдадена на кариерата си и каузите, за които работи. Често я смятат за работохоличка и безскрупулна бизнес дама, но истината е, че тя не би постъпила нечестно, за да постигне желаното. Безкомпромисно да, но не и нечестно. Истината е, че кариерното развитие за нея не е самоцел, а е продиктувано е нуждата й от сигурност и финансова стабилност. Нейното вродено чувство за мярка, честност и дисциплинираност обикновено я извеждат сред първите позиции в компанията, за която работи.
Придирчива е, както към себе си, така и към мъжа до себе си.

Ако сте неточен, развей прах и ви липсва елементарна култура в общуването нямате никакъв шанс. Тя не понася свалячите с огромно самочувствие без покритие, както и да си губи времето с краткотрайни връзки. Тя иска сериозен, амбициозен и интелигентен мъж, такъв с когото да се гордее. Под студената външност и премерено поведение, крие огромни запаси страст и чувственост. Един път покорена, тя дава много във връзката – с радост удовлетворява желанията на мъжа си. Единственият проблем е, че често не успява да се довери докрай на избраника си или пък го мъчи с претенции.

Истината е, че любовта за нея е слабост, която не винаги е готова да си позволи. Затова е и много предпазлива и трудно се разкрива.Ако превъзмогне мнителността си и желанието да контролира ситуацията на всяка цена, от нея излиза превъзходен партньор – верен, отдаден, способен да подкрепи любимия си при всякакви обстоятелства.
Често обаче няма късмет в любовта и прави грешни избори за това за кой се жени. Но дори и в такива случаи, ще остане с горно вдигната глава и ще запази своето достойнство и това на мъжа.
Ако се чувства обичана и приемана, тя става отлична домакиня и съпруга, строга, но всеотдайна майка. С нея никога няма да се притеснявате да се появите и сред най-отбраното общество, да й доверите и най-тъмните си тайни или че ще останете без чисти ризи. В нейния подреден свят има място само за един мъж – късмет ще е да сте вие.Във всяка рождена дата се крие мистична съдба: Провери каква е твоятаВибрацията на рождената дата оказва голямо влияние върху житейския ни път и дори върху избора на про…Oct 18 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!