Влюбеният Виктор се оказа, че крие годеница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктор Ангелов е на топа на устата в последно време заради донжуанските си изпълнения в най-известната реалити къща. Още с влизането си той се „влюби“ до уши в добре полираната от естетични процедури Беба и смао след няколко дни й засвидетелства силните си мераци, като дори й посвети стихотворение, пише Ретро.

Зрителите останаха втрещени от бързото зараждане на чувствата и засипаха интернет пространството с подигравки за бръснаря от Бургас.

Но дали той наистина съвсем случайно е срещнал любовта на живота си в изолацията на Нови хан, или това е просто е стратегия за спечелване на формата?

Виктор си има годеница. Според близки на двойката, която никога не се е разделяла, двамата са заличили всички онлайн новини за годежа си, за да може напомпаното момче да спечели симпатиите на аудиторията като влюбен Ромео и по този начин да си осигури победата.

Именно русото изкушение стои зад социалните мрежи на Виктор в момента и публикува в тях най-актуалното от телевизионните изпълнения на годеника си.

Връзката на Виктор с Деси започва бурно, защото когато се запознават, мачото има

сериозни отношения с друга девойка. Той я зарязва, а годежът му с Деси настъпва бързо след това.

Според нейни приятелки тя е напълно уверена в годеника си и не се притеснява от привидната му близост, която той демонстрира с тунингованата Беба.

Редактор: Ясен Чаушев
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!