Голяма издънка в „Пееш или лъжеш“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зрителите избухнаха в снощното издание на „Пееш или лъжеш“. Оказа се, че една от участничките е известна народна певица, но нито Саня, нито Дивна или Миро споделиха, че я познават, както честно си призна Коцето в предния епизод. Всички се направиха, че не я разпознават, дори Саня на няколко пъти подхвърли, че уж е или голям професионалист или лъжец

Въпреки това той я остави за финалната част, заедно с Георги, който наистина има ютуб канал. За съжаление напусна божествената Преслава.

Надя Казакова е известна певица и заради нея ощетени бяха останалите участници, които наистина се представиха блестящо, но бяха отхвърлени.

Ето и част от зрителските коментари:

Надя Казакова спечели и не е честно спрямо останалите участници!Тя безспорно е талантлива,пее и в гвардейския ансамбъл и е известна и позната на всички от панела!

Иван и Андрей също я разпознаха! Няма начин Миро да не е познал Надя Казакова!

Надя Казакова. Невероятен глас. Няма начин Миро да не знае Надя, тя също е откритие на Слави Трифонов.

Добре, че е Рачков… До тук само Коцето разбра идеята на предаването и си направи шоуто.
Това извращение няма да има трети сезон и добре се разбира, защо не помним и кога са давали първия преди 7-8 години. Недомислено, нагласено, изсмукано от пръстите с едни и същи хора минали всички формати и кастинги. Звездните гости са се вкопчили, вдървени и сякаш те ще вземат 5000 лева или ако изберат кофти певец ще им се заличи кариерата.
Много изкуствено…. Чак те напряга.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!