НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ: Евгени Генчев замени Валерия с Ивка Бейбе! (тя му се обясни в любов + ГОРЕЩИ СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Горещи, влюбени, диви… направо не е за вярване, че това се отнася за ергена Евгени Генчев и Ивка Бейбе. Да, същата скандална водеща и инфлуенсърка Ивка Бейбе, която надали някой можеше да си представи до мъж като пианиста.

Но ето, че това е факт. Навръх рождения си ден, ставайки на 25 години, Ивка показа човека до себе си и отгоре на всичко му се обясни в любов. Признаваме, че кадрите с Генчо са наистина горещи, направо парещи – такива, каквито никога е нямал с Валерия Георгиева, която е професионален модел.

Както вече стана ясно, Евгени и Валерия окончателно приключиха връзката си и тя му върна дори ключа от къщата в Пловдив. Разбрали, че да остават заедно е напълно безсмислено, двамата продължиха по отделни пътища.

Кой да предполага обаче, че Генчев толкова бързо ще хлътне по Бейбе?! А може би е бил още с Валерия, когато са проблеснали първите искри… Истината е, че Ивка написа прочувствени думи към кадрите с Генчо като му пожела да бъде любов, да твори любов, да й дава любов и му благодари за нея.

Виждаме двамата почти в страстна целувка, а какво ще предстои оттук насетне, тепърва ще разберем. Знаем, че Евгени искаше семейство и деца, но дали Ивка ще бъде готова за това?!

Източник: Crimesbg.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!