Снахата на Сокола избяга от дома си: „Не мога да живея с този алкохолик Ахмед Доган!“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на Ахмед Доган – Демир и неговата съпруга Памела Жейнова също са в центъра на вниманието през послед­ните месеци покрай скандалите със Сокола.

Миналата година Паме­ла съобщи новината за края на брака им в социалните мрежи, разкри­вайки, че при­чината е изне­вяра от страна на Демир. Спо­ред публикации тя е чула как Демир неволно се е свързал с любовницата си пред нея. Когато жената вдигнала, Памела чула: „Какво става, бебе?“. Това я накара публично да за­яви, че бракът им приключва, и публикува решението си във всички­те си социални мрежи. По-малко от два месеца по-късно обаче двамата отново се събраха и съвсем до скоро се представяха като много щаст­ливо и хармонично семейство.

Памела и Демир с първото им дете

Изглежда обаче, че негати­визмът около Сокола не вли­яе само на отрочетата му, но и на снаха му Памела. Според близки до нея, тя се притесня­вала от медийното внимание и от това, че всички ще гледат живота й под лупа, затова за­личила абсолютно всички свои следи в онлайн пространството, и в момента профилите й в соци­алните мрежи, в които тя беше толкова активна, са изчезнали без следа.

Семейството отново е разделено, този път заради свекъра

Отново по твърдения на същите тези източници, този път Памела Жейнова е взела окончателното решение да се раздели с Демир, за да не търпи негативи заради фамилията му. Освен това младата хубавица била в потрес, че останал без дом, Сокола ще живее заедно с тях в къщата им в столичен затворен комплекс. Преди няколко седмици Ахмед Доган наистина се е нанесъл в тяхното жилище и окупирал втория етаж на къщата им, което докарало невероятен стрес на капризната булка.

„Не мога да живея с този алкохолик, който се налива от сутрин до вечер и посреща непрекъснато някакви странни гости“, беснеела Памела и се изнесла от дома на Демир. Единственото, за което настоявала, е достатъчно материална подкрепа от него, за да може да осигури комфортен живот на децата им. Тя искала Демир да й дава по 10 000 лева месечно.

Бившата гимнастичка гледа двете си деца, като междувре­менно се пробва в няколко биз­неса, но без особен успех. Тя първо от­вори агенция за украса, след това онлайн магазин за дрехи, а последно се занимаваше с би­жута и диаманти.

Ахмед Доган не е желан от снаха си в дома им

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!