Светлана Гущерова на системи: Беше кошмар!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Милионерската съпруга Светлана Гущерова изплаши последователите си със снимка, на която е на болнично легло със системи.

Снимката, публикувана в личния й профил в Инстаграм показва, че Гущерова е боледувала сериозно миналата седмица, а с нея и цялото й семейство.

„Надявам се новата седмица да ни донесе повече здраве и спокойствие. Миналата беше истинско изпитание за нас. Цялото семейство се разболя последователно, като най-тежко премина за мама и мен, Християн Гущеров не можеше да стане от леглото. Двете бяхме на системи вкъщи. Беше кошмар! Сега се надяваме да се възстановим по-бързо и да си върнем енергията. Пазете се и ви пожелавам здраве!“, поясни плеймейтката.

След като преди няколко месеца Светлана сподели за сериозни семейни проблеми, които едва не доведоха до развод, блондинката свали много килограми, с което изплаши последователите си. Нездравословното тегло на Гущерова й е изиграло лоша шега с вирусите.

Припомняме, че тази събота най-коментираното у нас семейство Гущерови споделиха лични неща, около семейния си живот. Звездната двойка за първи път показаха публично едно от децата си – най-малкото момиченце в семейството.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!