Нана теши мъките с последен модел „Порше“ – СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нана сподели радостта си от новия ѝ автомобил, който не е какъв и да е, а последен модел Porsche Macan в уникален зелен цвят. Обичаната водеща на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш изобщо не крие лукса, в който живее, но новата ѝ придобивка подразни някои от последователите ѝ, които я упрекнаха, че парадира.

Нана сподели радостта си от новия ѝ автомобил, който не е какъв и да е, а последен модел Porsche Macan в уникален зелен цвят. Телевизионерката публикува видео, на което се вижда как „разопакова“ луксозната играчка, като възхити не само себе си, но и много от последователите ѝ в социалната мрежа. Гладуиш получи предимно честитки за новата придобивка от феновете.

„Супер, със здраве да си го караш, Нана!

Липсваш, връщай се в Съдебен спор“, приканваха я някои, но имаше и злъчни коментари по повод парадирането на лукс.

„Нана, неотдавна ревеше, че мъжът ти е много болен и е преживял сърдечна операция. Сега се смееш и се хвалиш с подарък. Та – тъжна ли си или не? Липсва ти медийна изява ли? Смешно!“, скастриха я набързо, но самата водеща не остана длъжна на критиката.

„Мъжът ми беше опериран преди малко повече от 2 месеца. Споделих това, защото вярвам, че

човек е отговорен за своето здраве и трябва да прави най-доброто на което е способен. В случая да се преглежда.

А от там каквото последва. И ми е ужасно приятно да видя, че искрено се интересуваш дали съм тъжна или щастлива“, отсече Гладуиш към нападката.

С това темата не приключи, защото се включиха и други „загрижени“ и възмутени. „А защо трябва да спекулирате със здравето и болестите си и да ги правите обществено достояние, не ми изглежда много нормално! Тишината в такива тъжни за човека моменти е много по-здравословна, отколкото постоянното оповестяване по медиите“, написаха към Нана други последователи.

Защитниците ѝ обаче бързо реагираха и поставиха на място завистниците.

„След грозната болест, която преодолява два пъти, има право да се радва!

Засрамете се!“, кратко и ясно затвориха устите на недоволстващите.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!