Лекарите обясниха, Грозденка страда от непроходимост на червата и напусна „Острова на 100-те гривни“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Със сълзи и подут до пръсване корем циганушата Грозденка напусна риалитито „Островът на 100-те гривни“. Красивата ромка се раздели с екзотичното приключение след като й беше поставена тежката диагноза „илеус“.

Лекарите обясниха, че тя страда от непроходимост на червата. „Изпитвам много силна болка, нещо ме стяга, но не искам да си тръгвам! Искам да съм с хората, с които се запознах. Въпреки че в началото не спирах да ги плюя и да ги обиждам, те станаха мое семейство“, разстрои се Грозденка.

„Според лекарите е най-добре да се прибереш вкъщи и да потърсиш помощ, не може да рискуваш здравето си“, посъветва я водещият Александър Сано, а емоционалната ромка се примири със съдбата си. Преди да напусне Острова, тя завеща единствената си гривна на предприемача Секулички, с когото се сприятели. Останалите участници я изпратиха с аплодисменти.

Грозденка си тръгна преди най-безмилостната и епична битка, която предстои на Острова между трите лагера – „Нумеролозите“, „Глория“ и „Мимо-Гарсия. В четвъртък при освирепелите от глад участници ще пристигне сал със 130 килограма храна. В сблъсъка за провизии един от лагерите ще остане с празни ръце.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!