Звезди хейтят новия „Биг брадър“! Всички определят шоуто и най-вече участниците в него като дъно. И че няма как нещо по-ниско да паднем

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От снощи мрежата ври и кипи. А причина е началото на „Биг брадър“. И типично по български хейтът е огромен. Но този път не идва само от „експерти“ в социалната мрежа. А от т.нар. елит.

Редица звезди, преминали през „Биг брадър“ и други формати, явно с трепет са очаквали старта на предаването, което се завърна в родния ефир след 6-годишна пауза. И веднага заваляха мнение колко ужасно нещо е брадъра.

„Като гледам участниците в риалити форматите, имам чувството, че по-малко мъчение би било да ме гледате мен, отново“, написа в мрежата Ваня Джаферович, срещу когото имаше страшен хейт като водещ на „Сървайвър“. И сега той реши да отвърне на удара като захапа тема номер 1 у нас – „Биг брадър“.

„Най-много ме разочарова, че вече няма лайф формат. При предните продуценти всички знаеха какво се случва“, написа бившата участничка Зорница Линдарева. Думите й пък бяха подкрепени от Светлана Гущерова.

Бившият на Джулиана Гани – бизнесменът Илиян Найденов, също се включи в дискусията около най-одумваното риалити у нас.

„Призив към всички родители:
БЪДЕТЕ АДЕКВАТНИ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПУСКАЙТЕ ТАЗИ СМРАД БИГ БРАДЪР, ДОКАТО ИМАТЕ БУДНИ ДЕЦА ПОД 16г!“, пише бившият на Гани.

„Този формат е обида и унижение за нормалните хора. Да се лансират такива персони е подигравка с вкуса и интелекта на българина. Това дори не е забавно – гнусно и упадъчно е“, пише друг потребител.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!