Жената на Попето скочи на екранния Гунди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата фолкпевица Елена Паришева възнегодува срещу Павел Иванов, който играе ролята на Георги Аспарухов-Гундивъв филма на футболната легенда, пише България Днес. Жената на нападателя на „Ботев“ (Пловдив) Ивелин Попов е недоволна от отношението на актьора и екранната му партньорка Александра Свиленова към публиката на „жълто-черните“.

Двамата артисти присъстваха на двубоя на стадион „Христо Ботев“ между домакините и „Левски“. Иванов дори изпълни символично първия начален удар в мача между отборите, в които е играл Гунди. И двата клуба са официални партньори на филма „Гунди – Легенда за любовта“, чиято премиера е тази сряда. 

„Дали пък не е редно, когато си дошъл да промотираш филма за една толкова велика личност на българския футбол с изключително важен и ключов момент в биографията му – престоя му в „Ботев“ (Пловдив), да уважиш феновете, а и всички присъстващи извън сектора за гостуващи фенове!!! Все пак на техния стадион ти се дава право да отправиш първия удар в мача! На мен лично ми стана леко обидно от отношението  на актьора! Изключителен гаф!“, сподели Паришева в профила си във фейсбук. 

В същото време Павел Иванов разкри, че е запален левскар и вярва, че „сините“ могат да станат шампиони този сезон.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!