Острие на ПП-ДБ претърпя мистериозен инцидент, Марина Цекова побесня!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голяма издънка в ефира на Нова телевизия. В центъра на драмата бе депутатката от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Елисавета Белобрадова, която е претърпяла инцидент, преди да дойде в студиото на „Събуди се“.

„Почакаха ви нашите зрители, както и ние. Дано избирателите не ви чакат така“, захапа я моментално Марина Цекова, видимо изнервена от закъснението на Белобрадова.

„Ужасно се извинявам, първо на всички зрители, второ на вас и вашия екип. В живота на човек понякога се случват куп битови нередности, които се случват една след друг. Чудо е, че не паднах по лице и успях да дойда тук“, отвърна кадърът на ПП-ДБ.

По думите й политиците трябва да спрат да се занимават с глупости.

„От години работим за конституционна реформа. Поканихме всички колеги за това. Просто някои не се отзоваха. Това не значи, че сме управлявали с един или друг“, обясни Белобрадова.

Бъдещият преимиер трябва да е с морал, който не е под въпрос. По-важно обаче е какви принципи ще има това правителство и каква програма ще изпълнява“, смята Белобрадова.

По думите й има ясни законопроекти, които трябва да влязат в НС.

„Ние за всеки можем да твърдим, че е равно отдалечен обаче. Вижте например Главчев. Той равно отдалечен ли е от всички“, запита тя.

Цекова обаче я закова, казвайки й, че именно ПП-ДБ са решили тези промени в Конституцията и са предизвикали неговото назначение.

„Вие бъркате личности с принципи“, отвърна и гузно Белобрадова в опит да се защити.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!