Радина Кърджилова отмъсти за всички тормозени жени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Радина Кърджилова обедини всички тормозени и потискани от мъжете си жени. От месец актрисата е издигната в култ от дамите, които са имали тежък личен живот и властна половинка, забеляза Lupa.bg. Хиляди жени поздравяват актрисата за смелостта да зареже Деян Донков и да се хване с Пламен Димов.

„Браво! Така се прави! Най-после се отърва от този, който те тормозеше и тъпчеше 13 години!“ – поздравява я последователка, а друга допълва: „Ти ми даде кураж да зарежа бащата на децата ми, който от години ме пребиваше. Напуснах го и вече съм спокойна и щастлива“.

Стотици подобни коментари се мъдрят из социалните мрежи. Радина е подкрепяна и възхвалявана. Доста жени й пишат, че им е дала кураж да и тръгнат от несполучливи връзки, в които е имало психически и/или физически тормоз.

„Радина има толкова голяма подкрепа, че ако беше решила да влезе в политиката, щеше да обере всички гласове от нежния пол“ – коментират колеги на красавицата.

Както е известно, в разгара на лятото стана ясно, че Динката и Радина вече не са заедно. Тогава конкретна причина не бе назована от актьорите.

„Причините за една катастрофа не са само у единия!“, каза тогава Донков, допълвайки, че дългогодишната му половинка е много красива, но „с красотата се свиква“.

Пак според слуховете именно заради Пламен Кърджилова изоставя звездата от Народния театър Донков. Соченият за нов на Радина също е разведен – и Пламен има дете, което е на 3 години, колкото малкия син на Радина. Момчето е родено точно 3 седмици преди Йоан. Актьорът не живее дълго с майка му, развеждат се много скоро след раждането.

С Пламен Радина се познава открай време. Двамата са колеги от Народния театър. Играят в куп постановки заедно, като най-често са на сцената във „Венецианският търговец“ на Шекспир.

Донков и Кърджилова бяха заедно 13 години, а плод на любовта им са синовете им Христо и Йоан.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!