Позор за фамилията! Това е най-големият простак и комплексар, влизал някога в „Игри на волята“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снощният епизод на „Игри на волята“, освен от неочаквани развръзки, бе белязан и от просташкото поведение на най-големия комплексар, попадал някога в предаването.

„Пробилият без помощ в семейната фирма“ Кралев показа колко грозно може да изглежда едно човешко същество. Толкова простащина, комплексарщина и слабоумие едва ли някой скоро е гледал от телевизионния екран.

Самозабравилото се татино синче, с интелект на морско свинче, не спря да обижда и псува съплеменниците си по толкова долен, селски и грозен начин, който, ако баща му си е позволил да изгледа предаването, най-вероятно веднага след това го е изгонил от семейния палат, фирмите, паспорта си и от всички места, където биха могли да го свържат с това недоразумение, което позори фамилията му.

Поведението му беше толкова селяндурско и безумно, че дори остана на заден план как в рамките само на 10-на минути обясняваше на другия слабоумник в племето как ще изгонят съплеменничката им, когато не им трябва, а след това пред камерите се кълняха, че винаги биха я пазили.

Кралев не спря да повтаря как останалите не били на интелектуалното му ниво. Само за това бе прав – едва ли има друг участник във формата с интелектуално ниво, близо до нулата.

Дъното в човешката цивилизация е ударено, има си горда фамилия Кралев и дано от формата не се подлъжат, че простотията е рейтингова и да толерират това създание оттук нататък.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!