Невиждан срам! Съпругата на политик го хвана „на калъп“ с любовницата в колата му – вижте как реагира (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съпругата на бразилски политик предизвика истински ураган от коментари в социалните мрежи, когато бе разпространено клипче, на което ясно се вижда как го „спипва“ с любовницата му в кола пред известен хотел в центъра на град Нитерой. На видеото се вижда как отчаяната жена чука по стъклата на колата и крещи: „Той ми съсипа живота“

Неприятната сцена е заснета от случайни минувачи, а на видеото стана вирусно в социалните мрежи. Виновникът е бившият общински заместник-секретар по опазването и обществените услуги в Нитерой – Марсело Сериейро Сера, а веднага след инцидентът той бе уволнен от поста си.

Във видеото съпругата казва още, че е омъжена от шест години и че колата тип SUV, която използва Сера, е на кметството:

„Ти сложи край на живота ми, копеле такова.

Заместник-секретарят използва колата на кметството в мотела Praia Grande“, казва Габриел Кинен в отчаянието си на случайни минувачи на улицата, разобличавайки неверника.

Марсело сера изтри профилите си в социалните медии, след като случаят придоби гласност.

Кметството на Нитерой не потвърди дали тогавашният заместник-секретар е използвал служебната кола в деня на кавгата със съпругата си. От там се ограничиха да информират, че служебни автомобили могат да се използват само когато служителят е на работа. „Използването на служебни превозни средства за лични цели е изрично забранено“, се казва в изявление.

Редактор: Петя Иванова
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!