Зрители: Ясно е, че е нагласено, но този път прекалихте много

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прокуденият член на Гордите Симеон Кралев се връща обратно при Жълтите, след като спечели битката срещу останалите бедстващи играчи на Блатото. Въпреки изоставането и претърпяната контузия, бизнесменът съумя да реши финалната загадка по-бързо от противниците си. Победата осигури на Кралев шанс сам да определи към кое племе да се присъедини и той избра бившия си отбор.

В сблъсъка на изгнаниците финансовата сътрудничка Анита се възползва от грешка на френския легионер Венци и акробатът Борисенко и се сдоби с имунитет, въпреки че дълго време се движеше на предпоследно място. Психологът д-р Петкова пък остана последна и получи два автоматични номинационни гласа.

Капитанската битка между строителния инженер Гешев, рисковия мениджър Караолис и състезателя по калистеника Добрин също завърши с изненадващ обрат. Лидерът на Гордите Добрин имаше натрупана преднина, но последното препятствие по трасето го затрудни. Това изоставане даде възможност на съперниците му да го изравнят, а впоследствие лидерът на Силните Караолис успя да реши главоблъсканицата най-бързо. За своя награда той избра да подари видео връзка с близки хора на своя съплеменник Раду.

Днес в приключенското риалити предстои зрелищна морска битка, след която едно племе ще отиде на племенен съвет. Много зрители обаче останаха разочаровани от снощното предаване:

„Това, че битките всеки сезон са нагласени, е ясно, ама този път направо прекалихте с привилегиите, които му се дават“, гласи едно от мненията, които обобщават част от настроенията на хората.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!