Свиреп скандал в БНТ! Червенокоса шефка на партия скочи жестоко на Любенов, той не й остана длъжен!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Страхотен скандал се разигра в сутрешния блок на БНТ още в началото на предаването. На гости на водещия Георги Любенов беше поканена Мария Колева, която е лидер на политическа партия „Правото“ и водач на две листи – 23-ти район София и 25-ти район София.

„За първи път виждам две софийски листи да води един и същ кандидат, вие залагате на два района в София“, започна журналистът.

„Да, залагаме на два района, защото в 25 район искам да се боря с лидерите и оправям към вас един призив: Когато има лидери да застанем и една извънпарламентарна партия да им задава въпросите и да отговарят за това, което са вършили през тези 35 години и особено в последните 15 години“, заяви кандидатът за депутат.

„Дано да имате възможност, г-жо Колева, Българската телевизия дава такива дебати, ние организираме всяка сряда вечер от 21:00 часа такъв вид комуникация“, отговори Любенов.

В този момент диалогът се нажежи на до червено като косата на гостът в студиото.

„Искам да кажа, че Националната телевизия не ни даде възможността да дебатираме с тези, които са в парламента“, подхвана Колева. Водещият веднага я прекъсна, че това не е вярно и в продължение на около минута двамата говореха едновременно, като не даваха на събеседника си да се изкаже.

„Големите лидери са отделени в друг списък за дебати, хората да го знаят това“, категорична бе дамата. „Не е вярно това“, контрира я Любенов.

„Да, вярно е, но няма да споря. В момента съм дошла тук, тъй като е платено това предаване, платено е, искам да знаят гражданите“, изсъска Колева и продължи да говори за парламентарните избори, които ни очакват.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!