Скандал в ефира на Нова тв: Костадинов скочи на водещия Николаев, заплаши да го…

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Костадин Костадинов и водещият на Нова телевизия Виктор Николаев се изпокараха жестоко в ефира на Нова телевизия. Скандалът ескалира и дори лидерът на „Възраждане“ отсече, че може да застреля водещия. 

Темата, която възпламени разговора бе влизането на България в еврозоната. Водещ и гост говореха за евентуалната конфигурация за правителство, а Костадинов изтъкна, че за да се коалира формацията му с някой друг играч в следващото НС, то той трябва да подкрепи приоритетите на патриотите.

„Трябва да видим кой ще влезе в парламента и ще си говорим. Резултатите зависят от гражданите. Нашите условия се предоговаряне на ПВУ и на членството ни в ЕС, референдум за запазване на българския лев“, категоричен бе той.

Виктор Николаев обаче сякаш се изнерви на твърденията, че влизането ни в еврозоната ще донесе само негативи на страната и контрира:

Да не стане да говорим пак за Хърватия, защото съм въоръжен със статистика, която няма да ви хареса„.

Г-н Николаев, и аз съм въоръжен. Хайде да не се стреляме в студиото защото развоят няма да ви хареса„, заплаши го патриотът.

Това обаче, вместо да сложи край на спора, го ожесточи.

„Добре, шегувам се“, уж поде Николаев, но изведнъж изстреля:

„Но… тогава коментирайте Хърватия и „апокалипсиса“ след въвеждането на еврото. Тя е сред трите държави в ЕС за последната година с най-висок БВП (бел. ред. Брутен вътрешен продукт), именно след приемането на еврото. Първенец е по скок на възнагражденията – заплати, надбавки и бонуси. Инфлацията не е голяма“, констатира водещият.

„Напротив, инфлацията изпревари всичко това!“, контрира Костадинов.

„Ама БВП няма как да нарасне, ако сте прав“, учудено възкликна Николаев.

„Ама какво наричаме БВП? Отидете и направете един документален филм за Хърватия и питайте хората как живеят след приемането на еврото“, предизвика го на свой ред патриотът.

Николаев обаче явно наистина беше подготвен:

„Колеги, дайте ми снимките от Хърватия от май месец. Коментирайте тези снимки на плодове и зеленчуци по 1,50 евро и колко са у нас“, заяви Николаев, а на екрана на зрителите започнаха да се въртят кадри от централния площад в Загреб на домати, краставици и плодове на цена наистина само от 1,50 евро.

Ама колко са били там преди това? Това трябва да гледаме! За хърватите е по-скъпо. Цените са били сигурно там с 50% по-ниски. Карате ме, като свърши това предаване, да намеря статистика и аз да ви пратя“, заплаши Костадинов

Правите това, което прави вестник „Правда“ по времето на СССР. Видяхте цената на краставиците и казахте „Браво„“, продължи да се заяжда той.

„Очаквах да е двойно по-висока цената оттук“, простичко му отвърна Николаев.

„Ама Хърватия произвежда, а ние внасяме“, отвърна му Костадинов.

Двамата продължиха разговора на други теми, като тонът продължи да е предизвикателен и от двете страни.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!