„Красива си!“, „Ти си икона!“ Имане Халиф на Седмицата на модата в Милано (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Красива си!“, „Ти си икона!“ с тези думи олимпийската шампионка по бокс Имане Хелиф бе посрещната от голяма тълпа фенове сред скандирания и възгласи, на Седмицата на модата в Милано 2024 г.

Хелиф бе сред гостите на първия ред на модното ревю на Bottega Veneta, която представи колекцията за пролет-лято 2025 г. Сред останалите гости на ревюто бяха Кендъл Дженър, Мишел Йео, Джейкъб Елорди и Джулиан Мур, допълнва highviewart.

Снимка: Reuters

С високо вдигната глава, малко повече от месец след като спечели златния медал на олимпийските игри в Париж 2024, скандалната Имане участва в Седмицата на модата в Милано горда и с широка усмивка.

Каква бе визията на Хелиф – обеци на Bottega Veneta, съчетани от прилежно прибрана назад прическа, стил 90-те години. И още жълто-златната велурена риза, леко разкопчана, черен кожен панталон и черни ботуши с дебела подметка.

В Милано Имане беше залята от вълна от обич. Както се вижда от поредица клипове, публикувани от самата алжирска шампионка в профила ѝ в Instagram, тя раздава автографи на феновете, които я чакаха, за да си направят няколко снимки.

Преди близо два месеца настроението в Италия бе различно – Хелиф започна с победа на ринга в Париж, след като нейната съперничка – италианката Анджела Карини, се отказа след само 45 секунди на ринга.

Участието на алжирката Имане и представителката на Тайван Ю-Тин Лин в Париж бе бурно обсъждано заради провала на двете на тестове за полова идентичност.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!