Звезда на bTV с огромна промяна: Вижте как изглежда вече Виктория Петрова СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тв говорителката Виктория Петрова внесе промяна във външния си вид, която веднага провокира любопитството на зрителите на bTV.

Популярната в тв средите брюнетка доскоро беше във ваканция, но вече отново е на линия за новините на медията, само че вече не изглежда така, както досега.

Виктория вече е с пусната черна коса, която досега връзваше на ниска опашка. Решението за промяната е на самата говорителка, както става ясно от информация, тиражирана в публичното пространство.

Промяната на Виктория Петрова пък, моментално предизвика реакции в социалните мрежи, където нямаше как да не забележат разликата. Тя просто е достатъчно очевидна! И по мнението на мнозина – в полза на брюнетката.

В този вид говорителката на bTV определено е доста различна, внася нотка на свежест в излъчването си и сякаш е и по-атрактивна за окото, ако съдим и по реакциите във виртуалното пространство. Освен това вече е и с различен цвят на косата, което допълнително я променя.

Припомняме, че Виктория Петрова имаше дългогодишна връзка с бившия спортен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Красен Кралев. Двамата се разделиха, а според слуховете Виктория вече има нов мъж в живота си, но кой е той, още е загадка./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!