Ромео живее с трупа на съпругата в Сопот, не искал да се раздели с нея от обич!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полуразложен труп на жена е бил открит вчера в сопотския квартал „Сарая“. Тялото е на 66-годишната Николина. Пред Lupa.bg криминалистите казаха, че са шокирани от видяното и чутото на адреса на семейството.

Странното е, че съпругът й Васил С. дни наред е живял с трупа, без да сигнализира на никого. Семейството имат дъщеря, която живее далеч и не поддържа постоянна връзка с родителите си.

Полицаи казаха пред Lupa.bg, че човекът не подал сигнал, защото твърдял, че обичал жена си и не иска никога да се раздели с нея.

Пред медията ни криминалистите потвърдиха, че от дома се е носила ужасна миризма. Трупът е престоял в апартамента между 3 и 7 дни, смятат те. Васко изглеждал напълно спокоен, разстроил се е едва когато ченгетата трябвало да отнесат съпругата му при другите покойници.

Васил С. цяла нощ е бил на разпит в полицията, а сутринта е бил освободен. Там също се е държал мъжки, обянявал всичко с любовта.

Тялото е откарано в Съдебна медицина – Пловдив за аутопсия.

Тя има за цел да установи причината за смъртта на Николина, защото следователите се съмняват, че Васил може да я е убил, затова да пази в тайна смъртта. Към момента няма яснота дали мъжът не й е посегнал или е издъхнала от естествена смърт.

Според запознати, Васил С. и Николина С. често са злоупотребявали с алкохола.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!