Галена замина за смешна операция в чужбина

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Галена заминава за чужбина, където ще се подложи на операция на гласните струни. Интервенцията е отлагана от дълго време, а гласът на певицата никак не е добре и това си личи по време на нейните живи изяви, където се дере и грачи. 

Нейни фенове подозират от дълго време за възникналия проблем при любимката им, тъй като изведнъж започнала да грачи и пее фалшиво, което не е присъщо за нея. Но въпреки проблемите не спряла да пее на живо, макар да не звучи толкова добре.

След операцията тя ще трябва да пази гласа си и да мълчи почти месец. Това със сигурност ще бъде голям проблем в семейството, където я чакат двамата й сина, които са ученици. И без друго не са прекарвали толкова време с майка си, сега им се отдава такава възможност, но Галена няма да може да говори с тях.

Преди да замине за операция, която се води тежка и рискова, Галена е участвала в новото предаване „Пееш или лъжеш“, което ще се излъчи тази неделя. Тепърва предстои да видим дали интуицията й работи правилно и в крайна сметка певец ли ще си избере накрая за дует./show.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!