Преобразеният Геро заминава за САЩ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимецът на публиката Герасим Георгиев-Геро съобщи в предаването на Георги Любенов по БНТ и съобщи, че заминава за Америка. В САЩ Геро ще играе представление по пиеса на Дони, който ще е негова компания по време на турнето.

Актьорът и водещият леко се подиграха на известния певец. Геро разказа, че самият Дони, който стана известен със своето драстично отслабване, на свой ред каза „Не!”, като видял коренната промяна при него.

Все пак той изтъкна, че по време на многобрлойните си турнета и пътувания, Дони е единствения човек, с който не се е скарал нито веднъж.

Звездата от „Като две капки вода” и „Господари на ефира” използва доста остър език по отношение на българските политици.

„Обещават едни големи неща, със широки жестове, сякаш сеят жито. А като минат изборите се оказва, че гарваните са изкълвали зърната”, това коментира Геро и се закани на шега, че ще направи партия.

Къде са ви бузките, питат Геро, вталил се наполовина на 50 г.Строен и елегантен след операция актьорът заминава на турне в Америка Къде са ви бузките? Така питат…Aug 25 2024vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!