Копейката съсипа Лена: Пълно дъно! Излиза тази женица и изплюва

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Възраждане“ не е толкова политическа организация, колкото едно модерно националноосвободително движение. Нашата страна е изключително зависима, нашето гражданско общество е подменено.

На практика българската държава е отвлечена и завзета“. Това заяви пред БНТ лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

По отношение на закона за чуждестранните агенти, внесен от „Възраждане“ и отхвърлен още в парламентарна комисия, той заяви: „Този законопроект вече си изпълни задачата. Той няма да бъде приет, но още преди да бъде приет, той работи“.

Сега прозира истерия и страх

„Явно с оглед на това, че в САЩ идват избори, които ще бъдат след 2 месеца и може да спечели Тръмп. Дано да спечели Тръмп. В резултат на това има страх да не би в България да се пропука още повече американското господство“, добави той.

Костадин Костадинов

Костадинов изтъкна, че за предложението на „Възраждане“ е ползван американският закон, но в него има много строги санкции, които не са предвиден и у нас. По думите му, при обсъждането на проекта в парламентарната комисия по култура се е оказало, че никой освен представителите на „Възраждане“ не го е чел.

Въпросът за „четирихилядниците“

Костадинов реагира остро на въпрос за „четирихилядниците“, както преди време Лена Бориславова нарече хората у нас, които по думите ѝ получават възнаграждение за проруска пропаганда.

„Какво значи четирихилядник, бихте ли ми обяснили?“, попита той водещия Георги Любенов.

Георги Любенов

„Лена Бориславова го каза, аз не знам къде е списъкът, обаче“, отговори кадърът на БНТ.

„Няма такъв списък. Виждате ли само в каква пропаднала държава живеем? Излиза някаква женица по телевизия и казва нещо, буквално го изплюва…“, каза развеселен Костадинов.

„Не беше по телевизията. По радиото“, коригира го Любенов.

„Ами още по-зле. Можело е и във Фейсбук да го напише, тогава щеше да е пълното дъно. И в един момент това започва да се повтаря като някаква истина.

Тази жена не беше разпитана от ДАНС. Ако тя твърди, че има нещо подобно, трябваше веднага да бъде разпитана. Иначе си остава „една жена каза“, в нейния случай наистина една жена каза. Това не е сериозно“, заяви Костадинов.

Българската следва в експлозиите на пейджъри в Ливан

Лидерът на „Възраждане“ коментира и „българската следа“ в експлозиите на пейджъри в Ливан: „Кой хвърли това петно върху нас? Знаете ли откъде излезе тази информация?

Как така се появи в нищото? Означава ли, че като го каже една унгарска медия, ние трябва да се хвърлим като шарани на гола кука?“.

„Не е сериозно при първата появила се информация някъде ние да я приемаме за чиста монета“, подчерта той.

Други проблеми

Според него парите по Плана за възстановяване и устойчивост трябва да бъдат отпуснати на България без никакви условия.

Той определи като провокация скандала със знамето, предизвикан от администрацията на македонския президент Гордана Силяновска-Давкова.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!