Мартен Роберто отказва да гледа играта на лагер „Глория“ в „Островът на 100-те гривни“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Българският диджей, станал известен в последните няколко дни с проявата си на воля и характер, който отказа да удовлетвори музикалните фолк потребности на тенисиста Новак Джокович, е дотолкова отвратен от чалгата, че отказва да гледа играта на лагер „Глория“ в риалити предаването „Островът на 100-те гривни“, дочу Lupa.bg.

Подобни предположения дадоха остроумни потребители в социалните мрежи в ожесточените дискусии по основния въпрос вече цели два дни дали Мартен Роберто е постъпил правилно. Според тях, диджеят който следи с интерес новия риалити формат, е изгубил всякаква търпимост към теми, свързани с попфолка, че дори излиза от стаята, когато на малкия екран у дома си забележи представители от отбора, кръстен на чалга певицата Глория.

Тъпо място и грешно време! DJ Мартен проговори за драмата с Джокович и Камелия ВИДЕОВ последните няколко дни всички в България говорят за Джокович, Гришо, Камелия и DJ Мартен. Сега име…Sep 20 2024vijti.com

По всяка вероятност, в последните дни нервите на Мартен Роберто са опънати до краен предел, след като феновете на сръбския тенисист и антиваксър Новак Джокович изляха тонове обиди по адрес на родния диджей, заради отказа му да пусне пред многохилядната публика песен на Камелия. Въпреки масовото негодувание, доста потребители на социалните мрежи подкрепиха Мартен в позицията му да пореже сръбската фолк ракета. Разбира се, имаше и такива, които просто се възползваха от демонстрацията на принципност, за да изтъкнат и своя висок морал.

Раздорът в социалните мрежи навярно няма никакво значение за татуирания диджей, който сигурно ще продължи да избягва всичко, свързано с фолка в близкото бъдеще. Дано скоро се появи нова тема за разединение на нацията, като например, че Мартен понякога се кефи на чалга. И да се успокоят малко всички.

Глория с уникален пост и подкрепа към Камелия след скандала с ДжоковичСкандала с „Луда по тебе“ не спря да обикаля социалните мрежи вече повече от 2 дни. Доста „експерти“…Sep 20 2024vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!