Най-важното от шоуто не е „Луда по тебе“, вижте как Джокович и Григор потъват в „морето“ от луди по тях деца (Видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Григор Димитров и Новак Джокович сътвориха истинско шоу в София. И макар в необятното пространство на социалните мрежи да се вихри основно полемика около закачката с диджея след мача, от този спектакъл има и нещо много по-важно.

Много по-полезно би било, ако широката публика може да приеме, че всичко на корта е било и част от планираното шоу, а самите песни са оставени също съвсем планирано за афтър партито.

Но в залата наистина имаше нещо много по-важно от „Луда по тебе“. Децата, които са луди по Григор Димитров и Новак Джокович.

Предлагаме ви видеа как сръбската мегазвездата на световния тенис и най-добрият тенисист в историята на България буквално са погълнати в „море“ от обичащи ги малчугани, още преди да напуснат корта след незабравимия благотворителен мач.

Няма по-важно от любовта на децата. Онази, която те дават и още повече – онази, която те получават, за да бъдат вдъхновени в пътя си напред в живота.

А когато един от най-великите спортисти на нашето време е в България, говори за България и за „братята си българи“, което чуват и милионите му фенове по целия свят, когато казва дори на журналистите да го питат на български, защото „сме братя и се разбираме“, това е част от безценното. От истинското наследство, което оставя този шоу мач. А то е далеч отвъд забавлението за възрастни в социалните мрежи – „чесането на езици по най-актуалната тема, по която може да се караме, излагайки лична мотивация и показвайки остроумие“.

Единствената важна мотивация е онази, която получават децата ни, за да искат да бъдат като идолите си.

А от мача остава и друго наследство, скрито зад същността на спектакъла – „благотворителен“. То също е за бъдещето на България.

Източник и видео > https://www.24chasa.bg/sport/article/18915591?fbclid=IwY2xjawFXvnVleHRuA2FlbQIxMQABHQxBZ87gfrt6CIOFg3C6wchZ6Zxo0nq9FZ67CzBAGOGffskz6qzXqwcINA_aem_WqsCyUP3Da_B_K4QhxGzXQ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!