Ето част от визитките на участниците от „Островът на 100-те гривни“ :

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александър е на 10, когато родителите му се разделят. На 18 г. заминава за Копенхаген, където учи и живее 4 години. В дома си има две червенобузи костенурки
и котка, осиновена, която е с едно оченце.

Снимка: bTV Media Group

Живее с приятелката си Моника, с която са заедно от 6 години.
„Голямо предизвикателство е да се живее с човек като него. Не може да се седне спокойно и да кажеш „Това не искам да го правя“. Постоянно трябва да се действа, винаги има адреналин и страшен екшън. Влюбих се в него, защото е много различен. Не е много романтичен, но прави интересни жестове и подаръци“ – казва Моника за него.

В свободното си време Александър играе футбол, катери се и разработва приложение за управление на отпадъците в България. Чете книги за психология и гледа документални филми.

Снимка: bTV Media Group

Берке, 20 г., Стара Загора
Студент по медицина

Берке следва медицина и в дома си има учебен човешки скелет, а в спалнята си – дъска на стената с изписани формули по органична химия. Чете книги за личностно развитие и автобиографии на известни личности. Ходи на фитнес и тренира бразилско джиу-джицу. Обича коли, котки и обувки.

Снимка: bTV Media Group

Не обича шумни места, предпочита да излезе сред природата. Работи в медицинската лаборатория на родителите си, която се намира само на 3 минути от дома му.

Според майка му, Берке е организиран и с развито чувство за правда. Тъй като е зодия Кози рог, винаги е малко с рогата напред. Баща му е убеден, че ще грабне хората с чувството си за хумор.

Снимка: bTV Media Group

Бистра, 26 г., София
Мениджър събития

Бистра е бивша състезателка по художествена гимнастика, 5 пъти републиканска шампионка. Любимият й уред е обръч. Живее сама с кучето си Леон. Често си поръчва храна, затова хладилникът й е празен, но пък с 5 бутилки вино.

Снимка: bTV Media Group

Тя работи в Централния кооперативен съюз, където организира бизнес и сватбени мероприятия.

„Единственото, което ме притеснява е, че е доверчив човек“ – коментира брат й преди заминаването за Филипините.

Снимка: bTV Media Group

Биляна, 21 г., София
Кондиционен треньор

Бивша състезателка по художествена гимнастика с над 140 медала. Участва в националния ансамбъл девойки и на европейското първенство в Будапеща, където с Невяна Владинова и Катрин Тасева взима бронзов медал.

Снимка: bTV Media Group


„Аз съм първичен и спонтанен човек, отдавам се на емоциите. Нямам мъж до себе си, сама съм от около година. За мен трите важни неща в една връзка са уважение, да ме подкрепя и любовта. Възможно е да срещна голямата любов на острова, имам такива очаквания“ – признава Биляна.

Майка й също се казва Биляна. Преди време й е написала послание, което гласи „Ти си победила себе си, сега остава останалото“.

Снимка: bTV Media Group

Джулиана, 22 г., Варна
Танцьор

Танцува в дискотека, но вече не е удовлетворена от работата и мисли за нещо по-сериозно, например балет. Убедена е, че нахални мъже има не само в дискотеките, а навсякъде. Ако работиш в магазин или в библиотека, пак ще се срещнеш с тях.

Снимка: bTV Media Group

Никога не й се е налагало да готви, защото „винаги всичко ми е било сготвено наготово от моята любяща майка“.

„Джулиана иска всичко бързо да се случи, при нея няма „Не“. Съветвам я да бъде себе си и малко да си въздържа инстинктите“ – казва майка й, която вижда рекламата на „Островът на 100-те гривни“ по bTV и така дъщеря й се записва за кастинг.

Снимка: bTV Media Group

Дамян, 33 г., София
Търговец

Дамян работи в автомобилен детайлинг център. Колата му винаги е чиста, а приятелите му знаят, че това е неговият замък, където се стъпва само с пети, не се пипа нищо, а прозорците не се свалят. Преди време една дама блъснала силно вратата при първите им две срещи и затова до трето излизане не се стигнало.

Снимка: bTV Media Group

Дамян има приятелка от половин година, но живее сам, защото още е рано за събиране.

„Аз съм сексист и смятам, че мъжът си има отговорности, а жената също, например да готви“ – казва Дамян, който обича да кара мотор. За 10 години има две по-сериозни катастрофи.

Снимка: bTV Media Group

Еляса, 24 г., Гоце Делчев
Инфлуенсър

Еляса вече 5 години е инфлуенсър, като от 3 г. се издържа с това. Отскоро с негов приятел имат фирма и създават съдържание за брандове, което се качва в техните профили. Понякога едно видео отнема 5-6 часа работа.

Снимка: bTV Media Group

„Много е умен, справя се лесно с всичко, трудолюбив е“ – казва за него брат му.

Снимка: bTV Media Group

Емил, 65 г., София
Преподавател

Работи като каскадьор още от 1980 г. „Блъскали са ме коли с висока скорост, скачал съм от високо, участвал съм в боеве“ – разказва Емил, който предава опита си на студентите в НСА.

Снимка: bTV Media Group

Със съпругата си са заедно вече 36 години. Според тях тайната за хармонията е да даваш лично пространство на другия, да му съдействаш и да не го ограничаваш, да има доверие.

Имат дъщеря с куп медали от състезания по акробатика и аеробика, както и котка, която, „ако не се скубеше, щях да обичам“.

Снимка: bTV Media Group

Георги, 34 г., София
Артист

Практикува йога и сутрин стъпва върху дъски с много пирони, за да се активират всички центрове по ходилата. В каната си за вода поставя сребърна монета, за да е по-здравословна.

Завършил е Технически университет, не е учил рисуване, но от 11 години прави татуировки. Смята, че татуировката е олицетворение на вътрешния мир на човека, затова винаги пита клиентите си защо искат точно тази рисунка.

Самият той има 5 татуировки, които са много малки, като точки. Те са енергиен спомен от срещите му с важни хора.

Живее сам, но рядко готви. Чете книги за астрология, а в спалнята си има „Светли мисли“ на Петър Дънов.

Снимка: bTV Media Group

Грозденка, 24 г., Лом
Инфлуенсър

От две години работи в бюро за залагания в чужбина – 6 дни в седмицата по 9 часа, като понякога дава двойни смени.

Снимка: bTV Media Group

„99,9% от клиентите са мъже. Често ме свалят, даже мога да кажа, че повечето идват заради мен“ – споделя Грозденка, която има и втора работа – разнася пица по домовете в събота и неделя вечерта. Работи на две места, защото майка й не е добре със здравето и трябва да й помага.

„Тя е умна, с добро сърце и малко опасна. Каквото си науми, прави го. От една седмица плача, защото ще заминава за Филипините“ – казва майка й.

Снимка: bTV Media Group

Ина, 37 г., София
Нутриционист

Живее сама с три кучета, които са осиновени, и не може да разбере защо хората изоставят домашните си любимци.

Любопитен е фактът, че живее под наем в къща близнак, а в другата половина е бившият й съпруг Бойко с приятелката си.

Снимка: bTV Media Group

„Ние сме си най-добрите приятели“ – признава Ина, която 10 години е преподавала английски, а в последните 10 се занимава с мрежов маркетинг.

„На острова ще видите една стихия, един истински, автентичен човек“ – казва Ина за себе си.

Снимка: bTV Media Group

Ивайло, 37 г., София
Предприемач

Ивайло е предприемач в сферата на здравето и технологиите. Компанията му създава софтуер, а неговата работа е да се среща с клиентите.

Снимка: bTV Media Group

Фен е на японската култура, затова минималистичният стил е проникнал и в спалнята му. Много обича да готви, най-вече азиатска кухня. Има две деца – дъщеря на 8 и син на 11 години.

Снимка: bTV Media Group

Иван, 30 г., Чирпан
Управител на магазин

Всички негови познати го свързват с любовта и страстта му към Глория.

„С нея съм приспиван, с нея съм хранен, тя също е допринесла за възпитанието ми… Често ми казват, че приличам на Кен, а последното определение бе – чирпанският Кен от Али Експрес“ – признава Иван, който има богата колекция от албуми и снимки на певицата Глория.

Снимка: bTV Media Group

Обича музиката, да рисува, да прави походи в планината, рядко ходи по заведения. При кандидатстването за предаването е написал в графата сексуална ориентация: неориентиран.

„Не съм изпитвал любов. Обичам живота, аз съм многоцветен и многостранен“ – казва Иван, който от 10 години се занимава с мъжка мода. Понякога участва във фотосесии.

Снимка: bTV Media Group

Кънчо, 25 г., Стара Загора
Студент по право и диджей

В гимназията получава стипендия, за да учи 1 година в Хаваи.

Снимка: bTV Media Group

„Бях на 17, отидох на другия край на света, където ме настаниха при 70-годишна жена. Тя ме пита дали пия алкохол, водил ли съм полов живот, започна да пуска ръка, докато ме вози в колата“ – разказва Кънчо, който заради тези премеждия решава да учи право.

Завършил е право в Бристол, а сега учи в СУ задочно. Обича парфюми и електронна музика, като впоследствие става диджей. Живее сам.

Снимка: bTV Media Group

Кирил, 26 г., Балчик
Управител на нощен клуб

Като дете много е искал да тренира бокс, но баба му казала „Няма да си пусна детето да го бият“. Впоследствие записва спортна стрелба и други спортове.

От 13-годишен работи по заведенията, защото на морето това е най-лесният начин да си намериш работа. Сега е управител на нощен клуб в Студентски град.

Снимка: bTV Media Group

„Леглото ми е с егоистична завивка за един човек, така че, който дойде, трябва да се гушкаме, няма къде да ми избяга“ – казва Кирил, който над спалнята е окачил „пухкави белезнички“ и признава, че не всички жени си падат по тези неща.

„Живот си живея, само една жена ми липсва вкъщи“ – добавя Кирил, а на въпроса „Кога последно е спала жена там?“, отговаря след дълго замисляне „Онзи ден“.

Много е запален по сноуборда, а през лятото кара джетове и водни ски.

Снимка: bTV Media Group

Видео визитките можете да гледате на btv.bg.
Целите епизоди на „Островът на 100-те гривни“ можете да гледате на btvplus.bg.

https://ladyzone.bg/ostrovat/valeri-grigorov-za-uchastieto-si-pri-zasnemaneto-na-ostrovat-na-100-te-grivni.html

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!